love

Nobody said it was easy but it wouldn't be easier to quit now. Longing for you and the touch of your hands. Memories take me back to where I wish I could be. It's not easy but it's worth it... I just miss you, that's all.


blueskull


Min outfit. Om det krisar sig någon gång vet jag att denna funkar. Fick väldigt mycker komplimanger för halsbandet. Tack peter.


a kiss is always a kiss


Min helg har varit riktigt bra och det beror på att jag var med min vapendragare Karin. Vi har alltid så kul tillsammans och allt känns bra nu. Kvällen började på wookhouse, vi mötte upp några trevliga karlar och drog vidare till company om jag minns rätt. Där stannade vi inte länge utan vi åkte till royal garden. Drack lite vin, pratade lite och hade kul. Efter det åkte vi till whiteroom. Jag hade jättekul, tråkigt bara att jag "tappade" bort Karin. Haha, det ska alltid hända dig Karin. Killarna var trevliga, vissa trevligare än andra men i det stora hela var de väldigt snälla. Idag har jag jobbat. Det gick bra men det var trist för det var lite folk/ingen handlade något.
See you later dudes.

meu namorado




 you're beautiful my love.


pärlor



Snurra min jord igen. Radion spelar vår sång. Stockholm ligger öde och världen håller andan. Det där ögonblicket som fick mig att hoppa glädjeskutt.

snälla.

Åhh. Kanske är världens bästa ord just nu. Tänk om det faktiskt skulle bli så. Jag vågar inte hoppas på för mycket men nu är det 80 % chans och det är ganska stor chans. Jag är så lycklig just nu.

Jag, min baby och mormor. Perfekta trion Brasilien 09.


this burning desire

I love music and without music there is no love. One of the greatest band in history is U2. I love their songs and I love this one. Its a cover of "I still haven't found what I'm looking for". Peace.


silver, I'm in love

Jag vet inte om man bara får ta bilder sådär från andras bloggar men den här tjejens halsband är to die for.

loweo har köpt det från HM, jag ska köpa ett likadant.

25 januari


Bilden är tagen från Signes blogg.

Idag var det meningen att jag skulle uträtta lite ärenden men så blev det inte. Jag hade inte turen på min sida kan man säga. Jag och Rebecca tittade förbi ticket och kollade lite på biljetter till Brasilien. Köpte inget, men kollade priser och sådant. Sedan åkte jag hem till min kära familj och åt en god middag. Nu sitter jag här och har inget speciellt roligt att meddela. På onsdag ska jag till tegel och jag är typ taggad/sugen på fest. It better be good. Jag ska prata med massa människor eftersom att vissa tror att det enda jag är bra på är att dansa. Men tro mig jag är ganska bra på att prata också. Upp till bevis på onsdag säger jag. Vad säger ni? Grattis i förskott Elin Palmgren. Du är underbar och jag älskar dig.

mums





Sean Farris come to mama <3

cookielove



Tack för igår Karin! I love you. 

kiss and tell

Hey dudes. What's poppin'? Haha jag vet inte varför jag håller på med det där snacket så fort jag pratar engelska men det är kul tycker jag. Jag är nog lite gangsta egentligen. Not. Nu är jag hemma från skolan och det var helt okej. Psykologi är riktigt kul men filosofi spyr jag på. Bara massa struntprat rent ut sagt. För att prata om något roligare så kan jag meddela att jag sitter och funderar på om jag ska gå ut ikväll eller om jag ska stanna hemma med min pappa. Jag är ju trots allt pappas lilla flicka men en utekväll skulle inte vara helt fel heller. Vi får se.

Well to sum-up what I just wrote in swedish...hmm I just got home from school. Had psychology and philosophy. I don't really know what I will do tonight, maybe just stay home with my sweet dad,  after all I am his little girl. Or, I'll go out. I hope you guys have a blast tonight!


Sex appeal<3


catcher in the rye

Jag har tråkigt, vill bli frisk och för tillfället läser jag en bok. Vilken oerhört osammanhängande mening. Finns inget vettigt att säga.

I'm doing nothing except from reading a book. The Catcher in the Rye. Kisses my kittens.


everyday life





Small things in my room that I really like. Candles and the painting by Gustav Klimt.

the love-guru part 2

Okey here it comes.

Avundsjuka är något riktigt fult. Det klär ingen och man ska passa sig för att bli smittad. Okej alla kan känna avundsjuka men de flesta klarar av att tygla känslan. Det kan svida lite när ens pojkvän står och pratar med en sjukt snygg "kompis", som råkar vara en tjej. Men bara för att du vill så ska du inte gå fram och ställa dig i mellan dem och pussa på din pojkvän. Det ska räcka med att han är med dig, du borde förstå att det är dig han vill ha. Jag skulle personligen aldrig klara av att ha en avundsjuk pojkvän, det tyder ju bara på hur otroligt osäker han är. Som sagt, avundsjuka är fult och man ska tänka sig för innan man hoppar på någon annan tjej/kille för att hon/han har en konversation med din käresta eller något liknande. Jag tror att alla känner avundsjuka då och då men det gäller att tygla sina känslor ibland flickor och pojkar. Om någon tjej står och kladdar på din pojkvän försök att se det med glimten i ögat och tänk såhär istället - jag vet att det är mig han kommer gå hem med i slutet av kvällen. Fast det är klart, ibland kommer det till en viss gräns då man måste prata om det. Han/hon ska kunna säga tack men nej tack till andra och du ska inte behöva stå där och se på gång efter gång när han/hon har flertal beundrare efter sig. Inspiration till detta inlägg kommer från "My Sweet 16" där det var en otroligt bortskämd och äckligt avundsjuk tjej. Jag blev lite frustrerad och tyckte att det var passande att skriva om det.

Ring the alarm, I been through this too long
But I'll be damned if I see another chick on your arm
Won't you ring the alarm, I been through this too long
But I'll be damned if I see another chick on your arm


Inspiration









- from minkpink


strawberry lemonade

I got a passion for fashion and a desire for shoes. Colour, glitter, pattern and prints. I want a hat, a pair of worn- out levisshorts and a monet cropped top. The sound of the wawes in my left ear and the beating of the drums in my right. I want to learn how to skate, how to surf and to speak the "forbidden" language. But I do want to looke fashion while i'm doing it. My rescue is MINKPINK.com



hoje é dia dezenove de janeiro de dois mil e dez

I don't know who you think you are,
But before the night is through,
I wanna do bad things with you.


trender

Skor med träklack, långrandigt, "nude-färgat", träningströja och militär-inspirerat är vad som kommer gälla i vår enligt Elin Kling. Jag tycker att allt låter bra, speciellt det där med träningströja och träklack för det låter bekvämt och jag är lite slapp på modefronten för tillfället. Dessa skor från TopShop tycker jag är läckra. Såg Elin Kling tipsa om dem på förkväll. What do you think?


it's cold outside

Dessa pjucks (som min pappa brukar säga) finns på rean på Belle. 199 kronor. Jag såg dem på Amanda Bergs blogg och tänkte att det vore skönt med ett par varma högklackade. Ett litet tips bara.


booooored

Eftersom att jag har så himla tråkigt så kan jag passa på att ställa er en tråkig fråga.
   
       

Vad tycker ni att jag passar bäst i? Långt, page eller mellanlångt? Själv tycker jag nog långt. Det är roligast också.
What do you think suits me the best? Long hair, short hair or somewhere in the middle?

 


glassigt

Nu vill jag ha sommar. Jag är trött på vintern. Ge mig en varm och skön vår sedan en superlång het sommar.

Summer 09 at my place.


ohlala


Looking good. I need the sun, the ocean and you.

memories never die

De här två från Black Book vill jag gärna ha.


ja ja ja ja!

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES! ÄNTLIGEN!

don't upset the rhytm

Hej babes. Vad roligt att ni uppskattade min lilla oseriösa idé med "the loveguru". Idag har jag och Karin äntligen skickat in vårt första utkast av projektarbetet. Känns obeskrivligt skönt och det här kommer bli riktigt bra, det känner jag på mig. Man ska alltid gå på magkänslan har jag lärt mig. Och min magkänsla brukar alltid ha rätt. Imorgon är det fredag och då ska vi fira lilla Linnea. Hon fyller 19. Grattis i förskott snygga du. Av mig ska du få en dejt med killen nedan...



Today I haven't done so much, just a little bit of homework. We finished our first outline of our project and that feels awesome! Tomorrow is my bestfriend's b-day and we're going out to celebrate all night long! Talk to u later dudes.


black roses


You took my heart


the loveguru part 1

Jag kom på en liten rolig sak. De få som läser min blogg (Linnea, Rebecca, Filipe t.ex) vad skulle ni tycka om ett inlägg om love/"the things u do when you're in love like making out for example"/friendstuff/boys and girls problem and the invention of flirting? Haha jag gillar att prata om sånt och pratar ändå om sådant med mina vänner så jag tänkte att jag kanske kan dela med mig lite här också. Känn er inte träffade jag pratar om killar och tjejor i allmänhet. Om jag menar någon speciell så skriver jag det. Sneaky gillar vi inte. Så här kommer dagens första samtalsämne. To play the game or not?  De flesta förstår vad jag menar. Ska jag spela svårflörtad eller ska jag vara ärlig? Ska jag vänta tills han ringer eller ska jag ringa? Kan jag säga att jag tycker om honom innan han säger att han tycker om mig? Alla dessa regler som vi oftast omedvetet följer. Jag håller på att man ska vara ärlig, men samtidigt kan det vara roligt att spela lite och det behöver inte sluta i något negativt. Som sagt är man för på så kan man kanske tröttna. Man kan vilja kämpa lite. Eller vad tycker ni? Jag har inget klart svar på denna fråga utan tycker att det beror på det enskilda fallet. Är det bara en flört så kan det vara kul att spela lite...men om du verkligen vill att det ska bli något av den där romansen så kan det vara bra att vara ärlig. Det betyder inte att du ringer honom fjorton gånger om dagen bara för att berätta hur mycket du saknar honom och heller inte att du berättar dina djupaste hemligheter på första dejten.


go girl u can do it

Vad är jag bra på? Dansa. Känns som om det är typ det. Okej jag låter inte hemsk när jag sjunger och jag har ganska bra betyg i skolan. Jag kan laga kyckling och spaghetti utan några problem och jag är rätt bra på att åka vattenskidor. Men jag vill vara grym på något! Jag ska se till att jag lyckas i livet. Jag ska aldrig ge upp oavsett vad de säger till mig. Inställning är viktigt, har man rätt inställning är man på god väg. Jag antar att jag skriver det här för att jag försöker peppa mig själv och det funkar rätt så bra. "Go girl!!!!" som vissa brukar säga.

Haha, jag blir glad av den här bilden.


colour my life beautiful

Fan hela jag skriker efter färg. Färg på huden, färg på kläderna och färg i håret. Svart och åter svart har blivit höstens/vintern huvudregel. Misstolka mig inte, svart är oerhört snyggt. Funkar alltid och är vackert men nu börjar jag tröttna. De översta är snyggast. Tänk er till fina bruna fötter och en schysst benvit kort klänning. De turkosa skorna är jättesöta de med. Båda skorna är roliga och sticker ut, precis vad jag behöver. Någon som vet var de kommer ifrån? Dock tror jag att de kostar ungefär en årslön.



please don't break my heart

Frusen sitter jag på mitt rum med fingervantar på. Trött och utsliten från allt plugg. Projektarbete hit och dit. Hela förra veckan levde jag med en känsla av förvirrning. Jag vet hur jag känner innerst inne, men varför ta den svåra vägen när man kan ta den lätta? Jag vill inte gråta. Jag vill inte se ledsen ut. Jag är Kajsa, Kajsa som alltid skrattar. Gråter det gör jag sällan. Vad du gör påverkar mig mer än vad du tror. Du förstår inte, jag förstår det. Men snälla säg att du fortfarande tycker om mig.

- All we ever do is say goodbye


hate the sound of you walking away



I don't know what to say, guess I'm speechless.


what everyone are waiting for

Nattinlägg som vanligt dårå. Det slutar alltid upp med att jag skriver på kvällskvisten. Det känns så iallafall, men jag kan ha fel. Mitt minne är ibland som en guldfisk. Haha jag kom och tänka på en sak just nu, när kallas personer för ex? Är det bara då man varit tillsammans med någon eller räknas on/off förhållande och " på g- stadiet" också? Hur många ex har du i garderoben? Om allt räknas så att säga, alla krossade förhållande, alla små romanser och alla sommarragg. Konstig fråga kanske men jag kan uppfattas som konstig av vissa. Men vem vill vara normal egentligen. På tal om en annan sak, jag behöver inspiration. Jag vill våga lite mer i klädväg och jag vill känna mig snygg. Just nu är mitt självförtroende inte direkt på topp. En annan sak som jag hemskt gärna vill ha är vår. Ge mig en gyllenbrun kropp och solblekt hår är du söt.

Hi, it's late here in Sweden now and I'm soon going to bed. But first I'm gonna look at a movie, my sister's keeper. I'm just talking rubbish above so don't bother to translate. Anyway I'm really looking forward to spring and summertime, I want to get a tan and have beachblonde hair again. Goodnight sweeties.


Brazil 2009 week 44.


17:59

Första dagen på sista terminen i skolan avklarad. Det var helt okej faktiskt. Fast jag skulle aldrig klara av skolan utan mina vänner. Att inte ha några vänner måste vara det värsta som finns. I söndags var jag på söndags middag hos min farmor och farfar. Det serverades kött, potatisgratäng och champagné. Nu ska jag komma till det viktiga med det här inlägget. Kan ni fatta att vi tar studenten om ungefär 5 månader? Jag kan inte beskriva med ord hur taggad jag är på det här. Ciao! See ya latero.

Today was the first day back in school after christmas vacation. It was alright but that's because I have so great friends. I wouldn't bare school without them. At sunday I was at my grandmother and ate sunday-dinner, as we call it.
In 5 months I will graduate. That is unbeliavable. I couldn't be more happy. Talk to you later...alligator


tonight

Hey dudes. Tonight I will be out and party with my girls. Me and my girls like Beyoncé would say. I love that woman. She's the best. So if you want to you can try to translate my last post with the famous google translot but now I really gotta go! See ya later.

Xoxo/ lil k. Hahaha

I can't believe what you said to me

Ikväll ska jag bli berusad, flörta, dansa, gå hem till en främling. Haha nej nej that's not my swagger. Dansa och flörta kan jag. Men berusad blir jag sällan. Gillar det inte riktigt, känns bara som om jag inte har kontroll över mig själv och jag får lixom inga positiva effekter utav att dricka. Vissa gillar det, andra inte. Men jag ska inte säga att jag inte dricker, för dricker gör jag men inte mycket. Champagné och bacardi är gott. Vin funkar, vodka hatar jag. Jag vill träffa en mystisk man inatt. En som bjuder mig på ett glas vitt vin och säger något mystiskt som bara Chuck Bass kan. Visa dig om du finns, inatt är din chans. Jag känner mig nekad och behöver uppmuntras.
Du är egentligen inte särkilt snygg men du uttstrålar oemåtståndlig. Du är självsäker och vet vad du vill ha. Dina sluga spel och din spännande blick gör att jag fortsätter att titta på gossipgirl. Haha ni trodde jag pratade om någon annan eller hur? Chuck Bass älskar Blair och det gillar jag, även badboys kan smälta och bli små pojkvänner. Det vet jag.

the bag lady

Jag kom precis hem från Karin. Har varit där och tittat på film. Skräckfilm. Varför gillar man att bli skrämd för? Men filmen var bra, den hade faktiskt en riktig handling och det sägs att den är baserad på en verklig händelse.
Jag har inte så mycket att säga egentligen. Jag kan skriva ett mer innehållsrikt inlägg senare. I brist på något vettigt att säga så kan jag visa er mina tre nya väskor. Det är ju kul eller?

Hi guys. I just watched a very scary movie over at my friends house. I have nothing special to say so I'm just going to post some photos of my new bags. Maybe not so intresting but that's about all I got now.


Forever 21, Lindex and Zara.

 


let her out

Good evening ladies and gentlemen. Jag gör inte så mycket för tillfället. Jag sitter mest och väntar på Elin. Ikväll vill jag göra något, det spelar inte så stor roll vad bara jag gör något kul. Jag har shoppat fin fina kläder idag. Tre nya toppar från Zara och två väskor. Från Lindex och Zara. De dyker nog upp på någon bild här inom snar framtid. Jag kan ju slänga upp en bild på mig just nu, såhär hade jag tänkt att se ut ikväll. Inget speciellt men fint.
I'm not doing so much right now. I just got ready to go out or something. I don't care what I do but I want to have some fun. Maybe we'll hit the clubs. See u latero. Yeah and I bought some nice clothes today. Maybe I show them  to you later. Bye dudes.


Till det har jag lacktights och massa ringar. Plus min kängor, jag orkar inte ha ont i fötterna ikväll. Ciao.


feliz ano novo



Mitt nyår var bra. Det var inte fantastiskt men det var inte tråkigt. Nyår är lite överskattat tycker jag. Jag hoppas på att nästa nyår blir mitt perfekta nyår. Det tror jag. Jag lär inte befinna mig i Sverige då i alla fall. Det var jättekul hemma hos Hanna och hon hade gjort superfint. Det var kul vid tolvslaget också. Sedan hände lite tråkigheter. Rebecca du vet att jag alltid ställer upp för dig. Och jag vet att du skulle gjort exakt likadant om det hände mig. Idag mår jag bra, inte bakis och imorrn ska jag åka in till stan. Det ska bli kul. Godnatt Stockholm.

My new years was good. Not fantastic but it was nice. I hope that next new years will be fantastic. I won't be in Sweden then...probably somewhere in the sun. At a beach. Today I'm feeling good and tomorrow I will go to the capital Stockholm. Goodnight.

det finns fler men det här får räcka





Text kommer senare.


the last night of 2009 in pictures



Bilder snodda från söta Malins album på facebook.

RSS 2.0