dear this year I promise to..

Okej jag vill inte riktigt kalla det för nyårslöften. Det här är vad jag ska följa och ändra på under 2010.

- Träna minst tre gånger i veckan (dansa, styrketräning).
  Work out at least 3 times a week.

- Få bra betyg den sista terminen av skolan.
  Keep my grades up.

- Sluta äta godis på veckodagar och annat onyttigt. 
  Stop eating candy or only in the weekends.

- Bli mer organiserad.
  Be more organized.

- Tvätta ansiktet både morgon och kväll. Haha okej den här punkten kan vara lite töntig. Men jag gör inte det så jag måste börja med det. 
  This is kind of cheesy, but I have to remember to wash my face day and night.

- Hjälpa till mer hemma.
  Help out more at home.

- Gosa mer med min kanin Nisse.
  Cuddle more wih my rabbit Nisse.

- Jobba, spara pengar alltså inte köpa alltför mycket nya vårkläder
  Work, don't spend to much money on springclothes.

- Testa på nya saker, våga mer
   Try new things, be more courageous.

Okej det där låter bra. Sedan ska 2010 innehålla sjut massa roliga grejor också så jag tror att 2010 kommer bli ett grymt bra år.

That sounds good. 2010 will be a very good year with a lot of fun stuff to do. 2010 will ROCK, haha.


fullmoon

Klockan är 02.11 och jag kan inte sova. Min vän Robin sa att det beror på att det är fullmåne. Men vadå, vad spelar det för roll? Okej det kanske det gör. Jag har inget vettigt att säga för jag är jättetrött men fortfarande sömnlös. Nu ska jag lägga mig i sängen och räkna får.

I can't sleep. Maybe its because of the fullmoon or something.. I'm going to try to count sheeps. Wish me luck.


2009

Hej och hoppas ni mår bra. Imorgon blir det ett nytt år. 2009 gick så grymt fort och det har varit ett mycket bra år för mig. Jag har träffat massa nya människor. Mestadels i Brasilien. Det roligaste under 2009 är mina utomlandsresor till Brasilien. Jag vet, tjat tjat tjat om Brasilien. Men vadå det är sant, I had the time of my life. Och Walid och hans familj är underbara. Mina läckra pumor till vänner vill jag också tacka. Jag fick otroligt fina presenter av er när vi firade min födelsedag men det finnast av allt var att höra hur mycket ni faktiskt tycker om mig. Dito. Jag har bara en termin kvar av skolan snart och sedan blir det riktiga äventyr och jag längtar så mycket så att om jag tänker på det så tuppar jag av. Jag hoppas att min nyårsafton blir superbra och massa fest men jag vet att den kommer bli lyckad för jag ska fira med några av mina bästa vänner. Elin, Helle och Kim det är nog bara ni som saknas för mig imorrn. (förlåt mig om jag glömmer någon viktig)För att avsluta detta sentimentala inlägget så postar jag en bild på mina fina skor. Som jag var överlycklig över först men sedan såg jag att rätt många andra har sådana... but who cares, right?

Hi guys. 2009 is coming to and end and I have had a really good year. I met a lot of wonderful people, specialy a lot of wonderful brazilian people. I'm really glad that I got to know Walid and his family and friends. My New Years Eve will be great 'cause I will be with some of my bestfriends. And yeah, here's a picture of my shoes...  and dude since I know you are reading this - Flipper, I think you are a really funny guy. And kind of nice too.


never mind it's just my mind talking

The look of love is in your eyes. Your smile tells me more than words can ever tell. Dude, you got the look of love.
Det är märkligt det där, att det syns på någon om den är kär. Det är ju så, det syns på långa vägar. Speciellt om ens käresta är i närheten också. Man lyser lixom upp, som på film. Det är en klyscha men det är sant. Eller när någon pratar om ens man så lixom ler man lite extra. Tro inte att det inte syns när du är kär för det gör det. Busted. Försök inte gömma dig, det syns endå. På långa vägar.


snygga män

Haha, Kim kommer du ihåg? Vi klädde ut oss till killar men jag kommer inte ihåg varför? Vi hittade på massa sjuka grejor du och jag tillsammans. Jag saknar dig.

Me and Kimberley dressed out as men and took pictures. I don't remember why, but we sure had a lot of fun together. I miss you.

I may look sneaky

Jag kör inte med det spelet. Eller jo om jag vill ha en flört så kan det ju hända att man gör så, men inte med de som jag verkligen tycker om. Då är jag ärlig och spelar helst inga spel.

I don't play by those rules. If I like someone, I'm being honest and don't play any games. If you want to know.


the ugly truth

1 Never critizise him
2 Laugh at whatever he says
3 Look good, sexy before comfy
4 Never talk about your problems 'cause guys don't like to listen
5 Have long hair 'cause guys want something to grab on to
6 Be two persons at the same time, you have to be the saint and the sinner

Så, är det sant? Om man följer dessa regler får man då mannen man vill ha? Inte vet jag. Let's try it!

the ugly truth

Jag ska sammanfatta reglerna som Gerard Butler säger att en kvinna ska följa om hon vill ha en man. Spännande? Ja mycket spännande. Vänta ni bara. Jag återkommer snart.

så ni vet

Om ni undrar varför jag börjat med att skriva lite på engelska så är det iallafall inte för att
1. Jag vill vara cool och är det genom att vara internationell som Silverstedt
2. Jag försöker lura er att tro att jag har massa läsare från det stora landet Amerika
3. Jag tar tillfället i akt och övar på min engelska

Nej... det är av den anledningen att några flickor och pojkar från Sydamerika läser min blogg, min vänner där och därför skriver jag lite på engelska. Får se om jag fortsätter med det. Det beror ju på om ni fortsätter läsa ni stiliga brasilianare!

you got the look of love

Hallå. Läget? Jag gör inte så mycket för tillfället och har vell heller inte gjort så mycket på hela dagen. Slappat, slappat och åter slappat. Men jag är ju sjuk så det finns inte så mycket att göra. Jo juste jag har fixat klart min nyårs outfit. Jag ville inte vara helt svart så jag ska ha en kjol med lite färg på och en svart lite genomskinlig topp. Det kanske inte låter så highfashion men tro mig det är snyggt. Jag kan slänga upp en bild lite senare. Jag tänkte matcha med guldarmband och mycket ringar. Ringar är snyggt.



Hey dudes. Today I haven't done so much. I stayed in bed and talked to my mum and grandmother. That's about all. But Im trying to get better to New Years so I guess I need the rest. My outfit for the New Years party is ready and it's fierce. Trust me.


memories last forever



Jag älskar minnen, speciellt de bra minnena. Den här resan till Natal var nog den roligaste resan i mitt liv hittils.
Jag tycker att bilden är hur fin som helst och jag försöker gaska upp mig själv lite genom att kolla på den här.
Inom en snar framtid kommer jag att spendera mina dagar och nätter på brasiliansk mark!

I love this place. We had a blast and I am really looking forward to go back there. Hold on, it's not so long time left.

five minutes of a lifetime

Distance and time are the two things that keeps us apart.
I wish I could overcome distance and make the time go away.
I wish there were just you and me right now. No one else except the true lovers.
I would wait forever to see your smile again and I would never make you cry.
I will be yours as long as you are mine. You make my world spin and you put flowers in my dreams.
I wish you could see you through my eyes
I wish you could someday understand how much
I care about you.
I would never hurt you, I would never make you cry
Oh boy, don’t you know that I..
I wish I could say those three words
I wish I was as brave as a bird
and fly away to you
and tell you that I...
I love you.


put on your sneakers and play

Tack söta Jessica för hjälpen! Du är underbar bara så du vet. Nu har jag precis ätit pappas goda italenska kycklinggryta och sitter bänkad framför datan. Igen. Jag är sjuk och det finns inte exakt så mycket som min kropp tillåter mig att göra utan att jag blir yr och trött. Imorgon är det meningen att jag ska dansa men tyvärr tror jag inte att det blir så. Typiskt att man alltid ska bli sjuk när man ska göra något kul. Eller rättare sagt att jag alltid ska bli sjuk.



Mina fina sneakers fån Nike som jag fick i födelsedagspresent.

malino



My sweet littlesister. I love you

hold on, here comes the second part

Vi hade en jättemysig julafton jag och min familj. Vi firade ute på Ingarö för er som undrar och ja, jag åt så mycket mat att jag sprack. Inte bokstavligen talat, men jag kände mig som han i Life of Brian. Han som spricker. Förresten så fullkomligt hatar jag den filmen. Det kan bero på att jag tvingades se den usla filmen på samhällslektionen av min usla lärare, men det tror jag inte. Hur som helst, jag fick fina julklappar och vi hade det mycket trevligt. Dagen efter juldagen, som jag glömt bort vad den kallas på "julspråk" firade vi som vanligt hemma hos familjens bästa vänner. I have to say I love you guys! Haha, det låter mycket klyschigare och roligare på engelska. På svenska blir det ju så seriöst. Och seriöst gillar vi ju inte eller hur?






christmas part 1







All the kids were waiting for Santa Claus, including me. We had a blast and I adore my sweet 'not so little family anomore'

so happy I could die

Jag ser det snöar. Jättemycket och det är fint. Jag gillar att skriva korta meningar men det kan vara fint med långa också, men jag föredrar korta. Bara så ni vet. Idag har jag gått en promenad med min mormor och mamma. Jag har köpt alla julklappar och det känns mycket skönt. Ikväll ska jag dansa lite hade jag tänkt...har hittat en jättefin låt som jag bara måste göra en dans till. Får se om det blir något bra utav det. Kanske kan filma det i sånt fall...om den blir bra. Det återstår att se.


tack

Tack så jätte jätte jätte mycket för i fredags flickor och pojkar! Jag hade världens bästa födelsedag och jag tycker om er så himla mycket. Och nu har man varit på berns också. Det var bra men de spelade sämsta musiken på nedervåningen. På terassen var det grym musik men om man stod still så frös man till is. Därför dansade jag hela tiden. Jag hade jättekul och vill bara tacka alla mina fina vänner och min goa släkt! Ni är underbara.



crazy boy

W - I remember you so much this week
K - Oh did you?
W- Yes so much and all my friends ask me where you were
K- What did you say then, that I'm in cold sweden?
W - No I said that you were dead
K - Hahaha ?
W - Hahahahahahahahah


Du är knäpp men jag tycker om dig endå. Stå ut baby det är bara mellan 7-9 månader tills vi ses igen...

rebecca min söta cupcake

Imorgon ska det firas. Queen B blir 18 år gammal. Eller 18 år ung som jag hellre säger. Vi är inte gamla? Vi är 18 år och livet har precis börjat. Vi ska hem till henne och äta, dricka och föra samtal med hennes söta familj. Vi som är bjudna. Haha, varför skrev jag så? Ni som inte är bjudna kommer att missa något stort. Jag fortsätter på det här spåret. Haha ni är inte bjudna. Rebecca, en ganska nyfunnen vän men en tjej som jag kommer gänga ihop med resten av mitt liv. Gänga? Strunt samma. Det här "inlägget" som det så fint kallas är inte vettigt. Vi kan lika gärna köra på. Jag har bestämt mig vad jag ska ha på mig imorgon. Min kväll har alltså inte varit så speciell innehållsrik. Kollade på idol och sedan testade jag kläder. Snyggt blir det iallafall. Men jag är så himla arg och irreterad så hälften hade räckt. Imorgon ska jag fira min fina vän Rebecca. Vilket oerhört sammanhängande "inlägg" som det så fint heter.

Missing

... someone gets easier every day because even though it's one day further from the last time you saw each other, it's one day closer to the next time you will.

the world's greatest

Världens bästa syster. Vacker som få. Ett hjärta stort som Afrika. Ett leende lika glatt som en solig sommarmorgon. Ett skratt utan ljud som får en att vilja skratta. Du är perfekt. Dina ögon, ditt hår, ditt leende. Dina tänder. Den dagen du börjar inse det så får ni se upp. Charmig som få, smart som nördarna på KTH. Bästa vänner för alltid.. Ingen är som du. Du är oemåtståndlig. Robert Pattinson blir knäsvag. Jag är stolt över att få vara din syster. Ett kärleksinlägg till dig från mig. Vi ses vid matbordet.


min vän och mina vänner

Vad glad jag är över att jag har så fina vänner. Snart fyller jag 18 år och det ska firas! Jag vet inte varför men jag vill hemskt gärna gå till Berns. Eller jo jag vet varför. Det är ett grymt dansställe. Har jag hört, men vem vet. Min läggtid ska vara senast 23.00 idag. Vad hände? Jag som brukade ligga och sova sött klockan 21.30. För mycket i huvudet, för mycket i skolan och för lång tidskillnad.
P.S Jag har en vän som har allt men som inte riktigt inser det själv, alltså ett kap. Kontakta er om ni vill ha hennes nummer. Ledtråd - hon är brunhårig, charmig, och kommer förmodligen bli galen över att jag ens skriver det här men vadå det är ju kul. Du ska helst vara 20 + för jag tror det är bra för dig med lite äldre "vettiga" killar, vännen.


RSS 2.0