aaaahhhh

Imorgon åker jag. Vi ses om två veckor mina underbara vänner och familj. Vi ses snart älskling!

-

Jag är inte direkt på humör att skriva. Så därför skriver jag mer imorgon istället. Imorgon är det klippning som gäller, ska till Corinne & Friends med Malin. Mycket trevligt att få umgås lite med min älskade syster och samtidigt bli fin i håret. Får vi hoppas i alla fall.


kan inte tro att det är sant

Oj jösses amalia, himla matilda och herre min gud. Jag skall åka till Brasilien i två veckor. På torsdag åker jag med min underbara mormor. Två härliga veckor och jag ska äntligen få träffa min baby! Jag kan inte fatta det. Det är obeskrivligt, ingen förstår hur extremt glad jag är i skrivande stund. Jag tror jag tuppar av. Vi hörs sen.


the sun's shining keep smiling.








light as love

Nu har min söta mormor kommit hem till oss. Vi har precis ätit en mysig familjemiddag och suttit och larvat oss. Pratade i telefon med min underbara vän Rebecca. Vi fungerar ungefär som varandras psykologer. Skämtåsido, men hon är väldigt bra att ha den där Rebecca. Hon är väldigt duktig på att sjunga och jag tror att hon börjat inse det lite nu. (Tar åt mig äran lite, jag och min familj gav henne mycket uppmuntran för hennes fina röst)

Idag kom jag och Karin igång med vårat projektarbete. Det känns bra, mycket bra. Jag skulle vilja köpa en kamera. En som kan ta riktigt fina bilder. Jag är verkligen kass på att ta kort, men det beror ju på att jag inte har någon bra kamera...
Min stil har verkligen sjunkit de senaste veckorna. Jag känner att jag inte riktigt orkat bry mig och är trött på mina kläder som jag har i garderoben. Min garderob skulle behöva en update. Har en hel vägg full med garderober så det finns massa plats. Men jag vill inte spendera upp min pengar. Om endå allt vore gratis. Men jag klagar inte, jag är glad över att jag ens har att välja på mellan två byxor. Fast det skulle sitta fint med lite höst shopping.

För övrigt så är Adele en mysig artist. Klicka in er på spotify en kall höstkväll som denna och lyssna.
Ciao mis amigos.

streetfashion


stockholms fashionistas, gå in på hemsidan och få inspiration


vacker


Jessica Hart is looking hot in her Led Zeppelin outfit


boys will be boys

Men ring då din idiot. Nu har jag suttit här i ungefär 23 minuter och försökt komma på något vettigt att skriva. Och det enda jag tänker är; men ring då din idiot. Eller hör av dig på något vis åtminstone. Nu ska jag inte klaga för egentligen har jag inget att klaga på. Men du gör mig orolig. Att vänta är inget jag är bra på. Jag vill ha det roliga på direkten, jag vill inte gå runt och vänta och vänta på att det ska inträffa. Nu vet jag inte längre vad jag skriver om, men jag känner mig rätt så yr i skallen så det spelar ingen roll vad jag skriver. Det jag vill är att du ska höra av dig pucko och gör det NU.


don't upset the rhytm

Hej och hoppas att ni har en trevlig söndag. Det har iallafall jag. Min söndag är en riktigt slappa-göra absolut ingenting söndag and I love it! Precis vad jag behöver. En liten summering av min helg dårå. I fredags var jag iväg på ett dansevent. How do I look, voguing and whacking battle och jams. Det var mycket roligt och givande. I lördags kom mina bästa barndomsvänner på besök. Vi åt god mat, pratade, skrattade och lekte. Världens bästa vänner har jag. Nu sitter jag och gör ingenting och snart ska jag börja plugga lite, men bara lite. Jag bjuder på en bild på mig i fredags, tagen av min kära webcam.


fashion

Ojdå nu har jag ätit upp hela förpackningen. Jag kanske borde försöka leva lite nyttigt? Får se, det beslutet tar jag på söndag. Jag känner ett starkt sug efter kläder, väskor och skor. Och man får inte glömma, accessoarer. Men som ni vet sparar jag pengar. Fast jag funderar på att unna mig en liten shoppingtur imorgon eller när den efterlängtade lönen kommer. Jag skulle vilja ha en helt ljuvlig väska från Balmain och en grym läderväst från Alexander Wang och sen kanske ett par klassiska Louboutin. Men det är klart, det kommer kosta typ hela min lön på ett helt år. Så mina fashionista-drömmar kan nog inte gå i uppfyllelse, iallafall inte på ett tag. Jag ska ta lite fina bilder imorgon. Det är inte så mycket bilder i den här bloggen. Jag vet.

årgång 1848

Suktan efter det kan göra det outhärdligt att gå den långa vägen hem. Längtan efter att känna det kan göra det olidligt svårt att stå emot. Frosseri är ditt förnamn. Synd är ditt andranamn. Njuter varje sekund jag får känna dig emot min kropp. Choklad, åh choklad.

Haha, ett skämt. Jag sitter med min tekopp och Noir Noisettes Fondant aux pépites á l´Orange.


and I'm off

Nu är det snart dags för en härlig balettlektion. Skolarbetet får vänta lite och jag ska sträcka på tårna och dansa vackert. Vi hörs om ett tag you loved ones.


house of dangerkat

http://www.youtube.com/watch?v=RhrdRF1MdrU


nonsens

Jag vaknade imorse och hade ingen lust att klä på mig och gå till jobbet. Jag ville ligga kvar i sängen och sova hela dagen. Drömma. Sova, drömma. Självklart gick jag till jobbet. Sålde kläder, sa hej till folk med ett glatt leende och sålde mera kläder. Jag cyklade hem i ösregnet men hade svårt att koncentrera mig på att cykla rakt fram på vägen. Åter igen började jag drömma. Drömma mig bort till andra sidan jorden. Jag kom hem, lagade mig en kulinarisk måltid och tittade på ett strunt-program på tv. Resten är historia.

Basshunter är ju verkligen sämst på engelska. Det är ju bara pinsamt, hans reklam på spotify. Jag skäms lätt åt andra människor pinsamheter. Egentligen borde jag inte bry mig, men kan inte låta bli.
Idag såg jag mannen som förföljer mig igen. En äcklig gammal gubbe som ler världens äckligaste leende och har den äckligaste rösten jag någonsin hört. Han är inte farlig bara man är varlig som björnen som sover säger. Okej han kanske inte förföljer mig men han råkar alltid befinna sig där jag är?
Nu är klockan snart tio och förhoppningsvis loggar min baby in snart. Ciao, besos.


långa nätter

Så här ser jag ut i skrivande stund:


kjol monki, top sytt själv, halsband hm


Draft: Okt. 3, 2009

Godkväll. Det är lördag kväll och jag sitter ensam hemma i mitt hus. Alla i familjen är iväg på olika håll och partajar. Jag har pluggat, fotat, ätit, lyssnat på musik och bara gjort ingenting. Rätt skönt. Konstigt nog har jag inte alls något sug att gå ut? Vad kan detta bero på? Jag känner inte riktigt igen mig själv. Jag sitter och lyssnar på 80-tals musik som jag egentligen inte gillar och har planer på att städa huset lite för att göra mamma glad. Kanske ska prata om lite roliga saker också. Rio de Janeiro ska få hålla OS 2016. Yey säger jag. Kanske är jag där då, vem vet. Nu längtar jag verkligen ihjäl mig tills vi tar studenten. Vill snabbspola tiden fram till mars.


Här är en snygg kille.


tips

Ett litet tips: Gör som min syster och pimpa din kängor. Vagabond har coola grejor som du kan köpa. Eller varför inte göra egna smycken och hänga på? Ska visa en bild på Malins kängor sedan. Jag har likadana och tänkte köpa smycken till mina skor jag med.


bored?


I wish I was

Jag trodde inte att det var möjligt att sakna någon såhär mycket. Men nu vet jag hur det känns när det känns som om man har ett litet hål i hjärtat. Det kanske löter löjligt, eller jo det låter ganska löjligt men kärlek är ju lite fånigt. Fånigt men oj så bra. Om jag fick en önska mig en sak i hela mitt liv vore det att jag skulle få åka till dig nu på höstlovet. Om jag fick önska mig en sak i hela mitt liv, skulle jag önska mig det. Jag är dödstrött men måste plugga på en fredag? Kul, jättekul. Det här var verkligen inget positivt inlägg men what the hell.

RSS 2.0