jaguar,leopard eller gepard?

Kom precis hem från skolan. Det kändes skönt att vara tillbaka, kan bero på att det är sista året för sen är det STUDENTEN! Herrejösses vad tiden går. Jag åt middag med Karin på Mc donald's men funderar faktiskt på att äta en till middag här hemma. Det ser ju så gott ut. Nu ska jag göra lite läxor och det känns inte alls jobbigt för jag har nog inte haft en enda läxa i historia sedan jag började ettan på gymnasiet. Jag och karin pratade om vårt projektarbete idag och jag är riktigt taggad på att få börja med det på riktigt. Hoppas det blir lika lyckat som jag tror att det kan bli! Jag har haft en jättebra dag och det var kul att träffa Fia och Fia igen. Rebecca och Karin med så klart men dem träffar jag så ofta endå. Nu ska jag plugga. Ha det gött, hej!


All I want is what you got


Tyckte att bilden var passande, för jag känner mig väldigt glad. Kan bero på
att jag har haft en bra helg eller att jag pratade med min baby nyss. Bilden är tagen av Linnea Rheborg,
när vi var hemma hos helle och hade welcome home-party för henne! Jag sitter och lyssnar
på musik som vanligt. En jättefin låt, All I want med Ahn trio och Susie Suh. Önskar att jag hade
en stor danssal hemma hos mig så att jag kunde få dansa till den här låten just nu
för det är en sådan låt som man bara vill dansa till. I alla fall jag.


oh darling go to sleep or else...

Hejsan, nu ska jag alldeles strax lägga mig i min sköna säng och sova riiiiktigt länge. Planerar att vakna runt 1. Som tidigast. Ikväll har vi varit ute i stan och festat. Blå-bar och sedan Laroy. Det var roligt och jag skrattade mycket. Sen kom jag hem till min söta lillasyster och hennes små kompisar. Jag pratade med Walid här om dagen och allt är så underbart så...nu ska jag bara fixa flygbiljetten!

Godnatt och sov sött!


You had me at hello.

Eftersom att bloggen fungerar ungefär som en dagbok för mig tänkte jag skriva om när jag var i Brasilien för andra gången i mitt liv och träffade min baby.

Jag och min familj hade bestämt oss för att åka tillbaka till Brasilien. Vi skulle åka till Porto de Galinhas, en liten stad som ligger nära Recife. Vi hade varit i Brasilien en gång förut och jag älskade det. Klimatet, naturen, människorna! Allt var underbart under vår första resa till Brasilien, då vi åkte till Natal så jag såg verkligen fram emot att åka tillbaka till Brasilien.
Vi bodde på ett hotell som var jätte mysigt och låg 50 meter ifrån havet. Vi var de enda svenskarna där förutom en annan familj. Porto de Galinhas är ett semesterställe för brasilanarna och det finns nästan inga skandinaviska turister där.
Människorna var underbara mot oss och hur trevliga som helst. Vi var väldigt exotiska för dem och gubbarna och killarna kollade ofta på mig och min syster. Men de var aldrig obehagligt, för de tyckte förmodligen bara att vi såg annorlunda och söta ut. Vi hade det underbart och låg på stranden för det mesta hela första veckan.
Porto de Galinhas är känt för att vara ett bra surfställe eftersom det finns stora vågor här. Så varje dag var det massvis med snygga surfare som tog över stranden. Mig störde det inte, verkligen inte. Jag såg massa snygga killar varje dag och de log stort mot mig och jag log tillbaka.
En förmiddag när jag stod vid stranden och kollade upp mot vårt hotell ser jag att det kommer två bilar med surfbrädor på taket. Ur bilen stiger sju jättesnygga killar ut. De tar sina surfbrädor och går ner och surfar. Efter en stund går de upp igen och sätter sig vid vägen som gick ner mot stranden. Jag bestämmer mig för att jag åtminstone måste gå förbi för att spana lite. Jag går upp mot hotellet och förbi killgänget. Alla ser jätte bra ut, men det är en kille som är så snygg att jag knappt vågar att kolla på honom. Herregud tänker jag för mig själv och fortsätter att gå framåt. - Heeey! Wait! är det någon som ropar. Jag vänder mig om och ser en kille komma småspringandes emot mig. Det är han, den snyggaste av dem alla. Han är lång, har en underbart fin kropp och en snygg solbränna. Blont, smålockigt hår och ett stort vitt leende. Herregud tänker jag igen. Fast jag klarade mig bra, vi stod och pratade en stund. Jag fick reda på vad han hette, Walid och att han var lika gammal som jag. Han frågade mig massa frågor samtidigt som han ber om ursäkt för hur dålig hans engelska är. Det spelade ingen roll, jag förstod vartenda ord han sa. Han ber mig snällt att ta av mig mina solglasögon. Jag gör som han vill och han säger - Beautiful!

Tillslut kommer hans kompisar och hälsar på mig. Alla var jätte trevliga och läckra, men Walid hade något speciellt. Det visade sig att han hade sitt sommarhus precis bredvid vårt hotell. Mitt emot för att vara exakt. Han frågade om jag ville följa med honom och hans kompisar hem till han och eftersom det var så nära gjorde jag det. Nu när jag tänker efter hade jag nog följt med honom vart som helst. Vi satt på hans terass och skrattade och pratade. Han var inte bara snygg och snäll, han var rolig också. Hur rolig som helst. Alla hans kompisar var jätte trevliga och jag märkte hur de alla försökte stöta på mig. De bodde inne i Recife allihoppa och var ofta här ute och surfade eftersom Walid hade ett hus här. De var tvugna att åka eftersom de skulle på fest inne i stan på kvällen. Walid sa att han skulle komma tillbaka. Han frågade om han kunde få mitt nummer. Han sa att han skulle ringa mig och komma tillbaka så fort han kunde. Vi kramades och han sa - Can I get a kiss?. Jag pussade honom snabbt på munnen och log. Då sa han - Ohhh that's not a kiss. A little bit more. Då sa jag - We don't do lite that in Sweden, I don't even know you. Jag ville ju inte få honom att tro att han kunde få mig hur lätt som helst. Även om han kunde det. De åkte iväg och jag var överlycklig. Jag sprang ner till min familj och berättade vad  som hade hänt.
Han ringde mig och sa att han skulle komma tillbaka i övermorgon. Dagen därpå åkte jag och min familj ut på en utflykt. Vi kom tillbaka sent på kvällen och jag kände mig hur trött och varm som helst. Inte alls snygg. Jag sa till Malin - Tänk om Walid skulle vara här nu, jobbigt. Jag såg förmodligen ganske sliten ut. När vi går på vägen upp mot vårt hotell ser jag en svart bil stå utanför affären och jag ser Walids blonda kaluffs. Typiskt, tänkte jag. Jag gick fram och hälsade. Hela hans familj var där. Walid måste ha berättat om mig, eftersom hans familj hälsade på mig som om att de visste vem jag var. Hans mamma och pappa var jätte trevliga. Walids lillebror satt i baksätet och var nästan lika söt som hans storebror. Det visade sig att Walid och hans familj skulle åka till deras ranch eller vad det var och umgås med släkten. Hans mamma sa att de kanske gick att ordna att han kom endå, eftersom hans kusin kanske kunde köra honom. Jag blev jätteglad och det såg man att Walid blev också! Innan han skulle hoppa in i bilen tog han tag i mig och kysste mig. Bara sådär, mitt framför hans föräldrar och det kändes som världens naturligaste sak att göra. Det var inte förens de åkte iväg och jag gick ensam upp mot hotellet som jag kände hur oerhört glad jag var. Det där var min första kyss med Walid.

Efter en dag kom han tillbaka. Hans kusin hade följt med. Jag hade skämtat med Malin att nu hade hon fått en blindejt. Men det visade sig att han var liiiite för gammal för henne. Vi stod i havet jag och Malin och Walid och hans kusin var på väg ner mot oss. Oh jösses vad han är vacker tänkte jag. Det här kan inte vara sant. Men jo, det var det. Vi badade och skrattade hela eftermiddagen. Hans kusin var hur trevlig som helst och jättelätt att umgås med. Ibland kom Walid simmades mot mig och rörde vid mig eller pussade mig. Varenda gång han tog i mig kändes det som om det var eld som rörde vid min kropp. Fast på ett bra sätt, det brände på ett bra sätt. Jag och Malin gick upp och killarna började surfa. Efter ett tag gick jag, Walid och Junior, kusinen upp. Han sa att vi kunde kalla honom för Junior eftersom att hans namn var så himla långt. Det funkade fint för oss. Jag och Walid smet iväg från kusinen in i huset. Vi kysste varandra vilt och vi passade perfekt. Han var underbar att kyssa och han gjorde precis rätt. Han lyfte upp mig och....äsch resten behöver jag inte berätta för det kommer för alltid finnas kvar i mitt minne.

Det blev kväll och jag och min familj skulle åka in till stan och äta middag. Jag frågade om Junior och Walid ville följa med och Walid sa att de gjorde det om jag ville det. Självklart ville jag det. Jag, Malin, Walid och Junior tog en egen taxi in till stan. Mamma och pappa var redan inne. Walid och Junior hälsade artigt på mina föräldrar och allt var perfekt. Mamma och pappa tycker jätte mycket om Walid och mamma tycker att vi har äktenskapstycke, vad det nu betyder. Vi åt middag och Walid och Junior gick iväg för att köpa någon slags frukt som förresten min mamma blev helt galen i.  Jag förstod inte riktigt vad som hände. Helt plötsligt reste de sig bara från bordet. Då frågade jag - Are you leaving? Då kollade Walid mig djupt i ögonen och sa - We'll come back. I promise. Malin hörde honom säga det och kollade på mig och gav mig "naaaw blicken" . Efter middagen gick vi fyra och kollade runt i staden. Vi visste inte riktigt vad vi skulle göra och Walid sa hela tiden åt mig att vi kunde göra vad som helst som vi ville. Det slutade med att vi satt på en parkbänk och tittade på folk. Helt plötsligt frågade Walid mig - Do you wanna go for a walk?  Just you and me? Äntligen tänkte jag för det enda jag ville var att vara ensam med honom. Som tur var är min syster så himla underbar så hon lät mig gå iväg med Walid ett tag. Jag visste att hon var i säkra händer hos inte så lilla, Junior.

Vi gick ner mot havet. Han hälsade på massa killar. Jag antar att han "visade" upp mig lite för hans kompisar. Vi gick ner och satt oss vid en båt som var uppdragen på land. Det var stjärnklart och allt var jätte vackert. Vi satt och småpratade och tillslut kysste han mig. Det var världens bästa kyss. Det går inte att beskriva med ord. Jag sa till honom att vi var tvugna att gå tillbaka, jag kunde ju inte lämna Malin själv med Junior hur länge som helst även om jag ville absolut inte gå. Jag kunde stanna där i det ögonblicket hur länge som helst. Vi gick tillbaka och bestämde oss för att åka hem. Walid ville lära sig hur man sa "Jag pratar svenska." Han var riktigt bra på att få till uttalet rätt och gick och sa det hela kvällen. Till slut ville Junior lära sig hur man sa " Håll käften" vilket han sa till Walid så fort han började med sin svenska. Walid ville också lära sig att säga "Jag vill kyssa dig". Han gick och sa det hela tiden, men han kysste mig aldrig. Det var ganska frustrerande att ha en puddig bredvid sig som säger jag vill kyssa dig, utan att han gör det. 
När vi var tillbaka till hotellet följde jag med Walid och Junior hem. Malin var trött så hon gick och la sig. Vi satt uppe och pratade om allt. Jag fick reda på ett och annat. Junior gick och lade sig. Jag och Walid var äntligen ensamma. Vi började kyssas men Walid sa att han inte mådde så bra så vi slutade och jag bestämde mig för att gå hem. Men han ville inte att jag skulle gå så vi började kyssas igen. Han kände sig dålig igen och vi slutade och jag sa att jag skulle gå. Han svarade - Noo please don't go, stay with me! Så vi började kyssas igen, han fick ont i magen igen och jag bestämde mig för att gå så han kunde sova och han sa no no please stay och vi började kyssas. Så höll det på i ungefär 1 timma. Till slut var det jag som blev trött så jag gick och lade mig. 

Jag gick för att säga hejdå tidigt på morgonen, eftersom han var tvungen att åka tillbaka och gå till skolan. Han sa att han skulle komma tillbaka. Vi kysstes hejdå och så åkte han. Det tog några dagar innan han kom tillbaka. Han kom tillbaka dagen innan jag skulle åka hem till Sverige igen. Han hade tagit tre bussar för att kunna komma och vara med mig så han var helt slut och svettig så vi gick ner och badade. Hela dagen var underbar men det var endå natten med honom som var bäst. Jag kommer aldrig att glömma det. Efter en stund när vi hade legat i sängen ett tag, så tittade han på mig och sa - You are so beautiful... Allt han sa kändes så äkta eftersom han inte vräkte komplimanger över mig. Jag visste att han tyckte det, att han talade sanning. Även om den natten kanske är den bästa natten i mitt liv så var den även den värsta. Efter ett tag var jag tvungen att gå över till mitt hotell, jag klarade inte av att ligga där bredvid honom och försöka somna när jag visste att jag var tvungen att åka ifrån honom dagen därpå. Därför bestämde vi att jag skulle komma förbi honom tidigt på morgonen för att säga hejdå. Klockan var fem på morgonen och vi gick ner till havet. Vi stod där bredvid varandra utan att säga något. Jag kunde knappt titta på honom, för jag visste att det var sista gången på länge som jag skulle få se honom. Vi gick upp till huset och vi kysstes. Han sa - See you soon och jag gick därifrån. 
Vi åkte hem. Det var den hemskaste flygresan jag någonsin upplevt. Jag grät som ett litet barn. Det var så jobbigt att behöva åka hem igen. Jag ville inte. Jag var ju kär. Även fast jag var jätteledsen, kände jag mig endå glad över att jag äntligen träffat någon som jag verkligen tyckte om. Och det kändes som att det fanns hopp. Han kände ju samma sak. Och vi lever ju på 2000 talet. Vi har flyg, telefon och internet. Så jag intalade mig tillslut att jag skulle klara det här och det gjorde jag. Vi har haft kontakt sedan dess. Jag åker tillbaka på höstlovet. Det kommer att bli underbart att få vara med honom, att träffa hans underbara familj och bara njuta i två låååånga veckor. Visst, det kommer kännas hemskt att åka hem igen men då har jag i alla fall fått vara med honom i två veckor. Jag går ju dessutom ut gymnasiet i år. Jag har hela livet på mig att göra det jag vill. Jag är kär och jag tror att han är lika kär i mig som jag är i honom. Vi ses snart snygging!
 

äntligen!

Nu vet jag äntligen vad jag ska dansa! Först var det ju meningen att jag skulle dansa i specialen med Jessica, men så blev det inte. Nu ska jag dansa:

Tisdagar: W-street
Torsdagar: Balett
Fredagar: Jazz


Och dessutom ska jag dansa tillsammans med Elin och Elin. Det här kommer bli underbart. Woho!

let it rain

Jag önskar att det kunde fortsätta regna. Jag är på sådant humör. Fundersam. Vill bara lyssna på musik och låta mina tankar flyta omkring som de själva vill. Jag saknar dig. Varför måste du vara så långt borta för? Det enda jag vill är att få vara nära dig. Det kanske låter cheesy men det är så jag känner. Kan du inte bara komma hit nu? Om endå önskningar kunde slå in någon gång och mirakel kunde ske i verkligheten också och inte bara på film.


familj















all the single ladies all the single ladies

Jag och min trogne vapendragare Linnea, ska som många andra ge oss på koreografin till Single ladies. Vi har några moves satta, nu är det bara att jobba på resten. Right girlfriend?



 


Jag har roat mig den senaste timmen med att kolla på klipp på youtube med folk som gör koreografin till Single Ladies. Det finns en del jätteroliga och sen finns det massa som är duktiga också!

Kate Moss topshop AW09


om man vill se fler bilder så sök på kate moss for topshop 09AW


boring

Hej, fortfarande sjuk och jag börjar bli riktigt trött på det. Jag hade i alla fall tänkt att komma till skolan på torsdag eller fredag (så att jag kan göra något kul i helgen höhö.) Nu mår jag faktiskt lite bättre så jag tänkte fixa min garderob. Kolla igenom vad jag har och organisera lite bättre. Har en väldans sug efter att få gå ut och höstshoppa lite, men jag måste tänka på att inte köpa för mycket! Pengarna måste räcka till flygbiljetten! Tänkte endå spana in Kate Moss kollektion för TopShop när jag blivit frisk. Har sett några bilder och det jag har sett ser jättefint ut. 
 Jag har inte gjort så speciellt mycket idag, så det finns nog inget roligt att skriva här. Men förresten! Jag hittade en bild på Madonna och hennes nya kille. Han är snygg och självklart är han brasilianare. Me like!



BFFs birthdayparty
















UPDATE

Jag kom hem från rhodos för en vecka sedan. Resan blev inte alls så som vi hade tänkt oss. Har ingen lust att skriva av mig här om vad som hände, men nu är jag äntligen hemma i alla fall. Jag är hemma, fast det är inte så kul och vara hemma för jag gör inte så mycket. Jag är sjuk. Troligtvis svininfluensan. Men jag överlever... snart måste jag bli frisk, varit sjuk i en vecka nu.
 
Blir ingen specialen för mig, inte för Jessica heller. Hon ska dansa danslinjen på Sway. Grattis! Jag ska dansa balett och W-street. Vill hemskt gärna dansa modern jazz också eller streetjazz, får se hur det blir med det. Om jag inte dansar tre gånger i veckan denna termin så dör jag inte, kan göra det nästa termin. Hade tänkt att gå på massa workshops och jams i höst endå. Jaja, på måndag börjar skolan på riktigt. Sista året. Jag lär ju inte kunna gå i skolan på måndag. Om inte ett mirakel sker och jag vaknar frisk. Jättefrisk! Hoppas på ett mirakel.

Hösten är en trevlig årstid. Det betyder nystart för mig. Man kan ta nya tag och börja om. Sen kommer ju hösten med alla underbara höstkläder också. Ska försöka och inte shoppa för mycket för jag måste spara pengar. Jag åker ju till Brasilien på höstlovet. Jag kan strunta i den tredje klänningen för att få vara i två underbara veckor med min baby. Absolut! Kan till och med strunta i att köpa två klänningar. Men lite nya kläder ska jag införskaffa.

Det ska bli roligt att få börja skolan och jag ska verkligen satsa på skolan i år. Det är som sagt sista året. Jag och Karin har dessutom ett jätteroligt projektarbete att arbeta med! Tror att det kommer bli riktigt bra.
Det är himla skönt att jag har någon stans att skriva av mig. Har försökt med dagbok tidigare, men det har inte funkat något vidare...

Jag längtar ännu mer tills jag och Queen B ska åka utomlands tillsammans. Vår lilla, eller inte så lilla tripp till Sydamerika. Och du Becca, ingen kan stå emot dig. Vänta du bara..snart så smäller det ;)

Nu vill jag bara bli frisk så jag kan få börja dansa och gå i skolan igen. Vill att tiden ska gå så fort som möjligt så att jag får träffa Walid snart. 

Xoxo take care! 


Erin Wasson


Hemskt snygg människa och väldigt fina kläder har hon designat för hennes nya märke RVCA. Check it out!

Louboutin


Jag tycker den här bilden är jättefin och jag skulle mer än gärna äga minst ett par Louboutin själv.
Det kanske får dröja ett tag för nu har mina pengar gått till en resa till Grekland med mina 5 underbara vänner. Det jag ville säga var att jag tycker att bilden är fin och att jag hittade den på Juliette Le Rouxe blogg på aveny.se, en tjej som faller mig i smaken.

move your feet to the beat


Åhhhhh är så lycklig! Jag ska få chansen att dansa i specialen på laisings med min underbara vän Jessica! Kommer bli så roligt och jag hoppas verkligen att jag får stanna kvar! Ska dansa mitt allra bästa och kämpa! Wiho jag är så glad :)

don't you mess with us



Jag och Malin gjorde en liten modevisning för make up store förra hösten. Det var väldigt kul och jag tycker att resultatet blev fierce! Som Tyra Banks skulle säga...höhö

smokin' hot



Världens vackraste syster

I framtiden...

..vill jag också klippa en lika fräck frisyr som Agyness Deyn har. Kortklippt, pojkaktig och ruffsig frisyr. Om jag vågar, vill säga


I was a dancer all along

Hoppas, hoppas. Jessica keep your fingers crossed for me baby!

Och nej, jag har inte sökt in till So you think you can dance...tyckte om bilden bara :)


RSS 2.0