mösspåtagning

Nu är det inte långt kvar. Några ynka veckor sedan är jag klar med gymnasiet. Då kommer jag att känna mig vuxen, tror jag. Jag är extremt taggad på att få leva livet och se vad det har att erbjuda men det kommer bli lite sorgligt att inte längre gå i samma klass som alla mina underbara kompisar. Vi får helt enkelt se till att hålla kontakten, det är ett måste.


Utan er och Rebecca, Sofia och Sofia hade jag aldrig klarat av tre år med ytterligare skola.


the beautiful girls

The Beautiful Girls -  When I had you with me spelas ur mina högtalare och jag håller med dig, det är bra musik. Jag vill sitta på en strand och kolla på solnedgången tillsammans med er. Spela gitarr och sjunga Better together med Jack Johnsson. Sitta tysta ibland och lyssna på ljudet från vågorna, dricka guarana och äta äckelgoa chokladkakor. Känna hur temperaturen sjunker från trettiofyra till trettio grader och lyssna på språket som vi inte riktigt förstår. Titta på dig och se hur ditt hår har blekts av solen och hur din kropp har fått en gyllenbrun färg. Se glädjen i dina ögon när du får uppleva det jag upplevt för. Paradiset.

not soon enough.

You need to stop playing round with all them clowns and the wangstas, good girls gotta get down with the surfers.


I love you Queen B.


flowers

      
Ny klänning från Mallorca, thanks mama.


sunnydaysandrainydays

Solen skiner ena dagen och andra så regnar det. Aprilväder i ett nötskal. Tisdag den 27 april var en vacker dag då jag och mina kompanjoner begav oss in mot huvudstaden för att fota 20-tals klassicismens ståtliga byggnad, stadsbiblioteket. Det resulterade i ett flertal fina bilder och en mycket givande dag. Solsken och fina vänner är det bästa som finns.




Dagen efter studentskiva. Söta söta ni.


from Stockholm to Paris

Don't worry about a thing, because every little thing is gonna be alright. My brazilian man is in Europe right at this very moment. Maybe he's sipping chardonnay right from the bottle and playing Bob Marley with his guitarr. What's even more incrediable is that in a near future I will take my suitcase and jump on the next plane to Paris. But what I look forward to the most is to take him back with me to Stockholm. Let him meet all my friends and maybe we will fall even a litte bit depeer in love. If you read this W, I just want to tell you that I love you.

Now I'm off to school with a soar throat and a burning headache. Oh so much fun.

are you there dude?


Mr Coronel are you alive? The sun is shining here and I have a thousands things on my mind. It's your birthday soon, old man. I'll send you a present later, I promise. Let the sun shine on you and keep doing your thing. Over and out.


bikbok summer collection


Fina kläder från bikboks sommarkollektion. Billigt och bra!
Egentligen är det kanske mest bilderna som jag tycker är fina. Nu när jag tänker efter lite.

en av världens vackraste platser, Olinda.


karin<3


Min snygga vän Karin Snis.

yesterday night

Hej. Igår kväll var jag, Karin, Josse och Malin ute en sväng på stan. Vi drack lite vin och hade det jättemysigt. Mer sånt tycker jag! Idag ska jag bara ta det lugnt, börjar få lite ont i halsen... lite senare kommer Becca hit och jag vet inte riktigt vad vi ska göra. Karin kanske tittar förbi en stund också. Idag klockan 11 svensk tid så åker min baby till Frankrike. Trevlig resa och så ses vi snart.







kommentar

Svar på sannas kommentar: Jag har tyvärr ingen aning om hur jag fick min text så bred eftersom att det är Jessica som hjälpt mig med designen på min blogg. Du får jättegärna fråga henne, hon hjälper dig säkert! Och tack för komplimangen.

sluta snöa

Jag ser det snöar. När ska vintern få ett rikigt slut och våren komma på riktigt? Det är inte kul längre. Det skulle sitta fint om flygtrafiken kunde starta igen. Vilken fin tajmning det där molnet har, verkligen jättebra! Nu ska jag återgå till pluggandet. Ville bara få ut min frustration för saker och ting.


dita von teese and her handsome bfriend


Min och Elins vänskap är speciell. Vi kan vara ifrån varandra i flera månader men varje gång vi träffas så känns det alltid lika bra och som om vi aldrig varit ifrån varandra. Jag kan lita på dig till tusen och du vet att du alltid har mig där när du behöver mig. Vi kommer att vara vänner livet ut och du kommer att vara med mig den dagen jag gifter mig. Du förtjänar all lycka i världen för du är verkligen en bra människa. Det finns ingen som är lika vacker som du är och din charm gör att de flesta faller för dig. Jag har kännt dig i många år nu och det är tråkigt att vi inte ses lika ofta som vi brukade göra, men det gör inget så länge jag får träffa dig ibland. För varje gång vi ses har vi lika roligt tillsammans. Jag är lycklig så länge du är lycklig och jag vill att du ska veta att jag älskar dig.

I loved you yesterday, I love you still,
I always have and I always will.


my day





Vårblommor och en fult skriven fusktatuering. Haha skrev det bara för att jag precis hade kollat på 90210. Adriana ser ut som en grekisk gudinna och ibland vill jag också ha svart långt spikrakt hår. Får nöja mig med blont rakt hår. Det funkar det med.


happyland



Min mobil har slutat fungera och det är inte så kul. Vad som är desto roligare är att mamma och pappa kom hem från Mallorca igår och jag och Malin fick massa söta klänningar a lá Sex and the City av mamma. Tack så mycket. Vad som är ännu roligare är att jag har fått jobb på Mathilde inne i PK-huset! Jag var där och provjobbade och allt gick jättebra och det var hur roligt som helst. Det kommer bli en slitsam men grymt bra sommar. Nu vill jag bara ha lite värme också och att solen fortsätter att skina.


?

Kan inte ni som skriver taskiga kommentarer säga vilka ni är? Jag har verkligen ingen aning om vilka som kan tycka så illa om mig.

surf



Jag skulle verkligen vilja lära mig att surfa när vi sticker iväg på vår tripp till Sydamerika jag och Rebecca. Jag har testat och det är jättesvårt men det ska bannemig gå att lära sig. Vi lär ju oss av de bästa, eller hur becca?

fashiontoast

Jag vill också ta såhär vackra bilder och ha på mig fina kläder. En annan dag kanske.


20100420

Jag skulle bara vilja svara dig som skrev anonymt kommentaren; när ska du lägga ner ditt love-talk om den där killen? inte så trovärdigt när du leker runt här hemma hörru..

Visst jag "leker" runt här hemma om det är så du vill kalla det. Jag leker inte med andras känslor för jag är alltid ärlig och berättar om hur det ligger till egentligen. Så jag sårar ingen person medvetet. Jag ljuger inte och jag säger alltid att jag är kär i en annan. Det är alltså upp till killen om han vill "leka" med mig eller inte. Jag är ung och vem vet om Walid är den rätta för mig? Jag har träffat honom sammanlagt 4 veckor men endå känns det alltid som om han är den jag vill ha. Det spelar ingen roll om jag träffar andra killar för det är endå han jag tänker på när jag kommer hem och ligger ensam i min säng. Du kanske tycker att jag är elak mot de killar som jag hållt på med, vilket inte är så många som du verkar tro, men de har alltid vetat om hur det står till och ändå valt att träffas. Jag och Walid är inte officielt tillsammans eftersom att jag tycker att det är ett för stort steg med tanke på hur lite jag egentligen vet om honom. Om det blir så som jag hoppas på att det blir och att han inte visar sig vara någon skitstövel så blir vi förmodligen tillsammans och då skulle jag aldrig hålla på med andra killar. Jag tror att han gör exakt samma sak mot mig, passar på att ha lite kul ibland och det är okej med mig. Självklart skulle jag vilja ha honom helt för mig själv men han är många tusen mil ifrån mig och om han träffar någon som han känner för att hålla på med så är det upp till honom om han vill göra det eller ej. Jag tycker inte att man ska stoppa hela sin värld och sluta träffa andra killar bara för att man varit med om något otroligt med en kille..vem vet det kanske inte alls är så bra som jag föreställer mig att det ska vara när vi väl träffas. Jag skulle aldrig berätta för Walid att jag varit med andra killar och jag skulle heller aldrig vilja veta vilka han varit med. Du kanske tycker jag är lite konstig nu, men det gör inget. Det kan jag stå ut med. Visst, jag är kär i Walid och om jag fick välja så skulle jag vilja ha honom här hos mig och inte hålla på med andra killar. Nu har det inte riktigt varit så eftersom han bor i Brasilien och jag har råkat stöta på några killar som jag har attraherats av. Jag vet inte riktigt om du förstår vad jag menar, men om du säger vad du heter så kan vi träffas och prata så kan jag försöka förklara för dig.

Moulin Rouge


Nicole Kidman

förbjudet inlägg

Jag hoppas att du mår bra och om du läser det här så ville jag bara passa på att säga hej. Kan jag få låna din longboard någon gång? Puss och glöm inte att ta med ringen på lördag. Haha.


this is the one

Det är denna hatt jag vill ha.

wheredidugetthat


eu te amo

Småler för mig själv, tänker tillbaka och minns. Det går inte att undvika känslan och det pirrar i hela min kropp så fort jag hör din röst. Jag är kär i dig och oavsett om det är svårt ibland så tänker jag försöka. Att ge upp nu går emot allt jag tror på. Jag trodde aldrig  i min vildaste fantasi att det skulle bli såhär  och jag känner mig innerligt lycklig när jag tänker på hur bra jag har det. Jag har aldrig känt såhär förr och även om du är långt borta känns det som om du är här med mig varje sekund. Din röst och dina ord fick mig verkligen att inse.


put your hat on and walk with me

Världen har drabbats av hatthysteri. Jag ska införskaffa mig en hatt. Inte en sådan här dock.
      


skivdags

Karin som någon pokémon kille. Oklart.


Färglad hippie, tråkig miljö.


Lite fest.

hippiedays


Inspiration för morgondagens skiva.

spot on



Taget från Juliette Le Rouxes blogg.

the sun still shines


Dålig kvalite på en mycket fin bild. Det finns en väldigt bra ursäkt till detta, den är tagen med min kassa mobiltelefon.

jag ska inte säga något till någon, det är vår hemlighet

Förvirrad, förvånad, förväntansfull. Jag vill inte vara ensam med mina tankar. Ler ständigt och låtsas som om jag är oberörd. Jag kan inte låta bli att tänka. Tänka framåt och drömma mig iväg. Jag har blivit varnad så många gånger men jag lyssnar inte längre. Jag vill bara må bra och vara ung. I samma stund som jag skriver det här, tänker jag, tyst du borde inte klaga.
 



Don't take me for granted.


fashion cravings



Alexander Wang bag

let me tell you this

The end is near. Och det känns underbart. Jag är grymt taggad tills på måndag. Då ska jag vara Lady Gaga på Elins skiva. Det kommer bli bäst. För övrigt så har jag klippt mig. Inte speciell stor skillnad, klippte bara topparna. Det ser fräscht ut. Jag gillar att jag alltid skriver så osammanhängande inlägg. Jag undrar om jag kommer förstå vad jag har skrivit när jag sitter och kollar igenom mina arkiv. Snart kommer min brasilanska man hit, eller till Europa åtminstone. Livet är allt bra, det är nästan lite jobbigt hur bra det är. Beslutsångest. Varför kan man inte bara  ha kakan och samtidigt äta den? Fast det kanske inte funkar längre...


opassande bild till inlägget, le fashion


transformation

Before the transformation, looking all cute and stuff.


             She turned into an old scary man just after some "cuts".
           

never say never

Det värsta som finns är att såra andra människor.
Speciellt de människor som man tycker om och bryr sig om.
Åh. Jag vet inte vad jag ska ta mig till.


förklaringen till förra inlägget.

Ingenting är vanligt med mig. Mitt liv, mina vänner, min familj till och med min vardag är ovanlig. Jag menar inte att skryta och säga att jag är speciell. Det är inte det jag försöker säga. Jag har aldrig varit kär förr och för exakt ett år sedan träffar jag en kille på andra sidan världen som får mig att falla in i en djup, nästan ofrivillig förälskelse. Ofrivillig för att jag vet att han bor på andra sidan jordklotet. Men i samma stund som jag kände hur underbart det var att vara med honom bestämde jag mig för att inte ge upp. Jag visste att det förmodligen skulle vara lättare att bara släppa allt och gå vidare som om inget hade hänt men det gick inte. Jag kunde inte släppa honom och han kunde inte släppa mig. I ett år har jag tänkt på honom konstant, i ett år har vi pratat i telefon och saknat varandra varje dag. Vi hade oddsen mot oss men vi träffades igen. För exakt ett halvår sedan. De där fjorton dagarna i mitt liv som jag tillbringade med honom, hans familj och min mormor kommer för alltid att vara en av de bästa stunderna i mitt liv. Jag visste att vi skulle ses igen eftersom att jag och Rebecca skulle åka till Sydamerika, i obestämd tid, efter gymnasiet. Vad jag inte riktigt visste var att han skulle åka till Frankrike. Skillnaden på att han bor i Brasilien och på att han bor i Frankrike är väldigt stor. Jag hade hoppats på att han skulle åka men inte riktigt vågat tro på det. Jag har lärt mig att brasilanare lovar väldigt mycket och tar allting "mañana, mañana" därför ville jag inte ta ut något i förskott. I fredags berättade han att han ska åka till Paris, den 16 april. Jag kan inte riktigt tro att det är sant för det här innebär också att han kommer kunna komma till mig i Sverige. Kanske till och med fira min student hemma hos mig. Det känns som om jag lever i en dröm och att allting händer på en gång. Från att nästan ge upp hoppet till att veta att jag kommer få se honom inom en mycket snar framtid. Allting känns förvirrande och överväldigande. Egentligen kan jag inte riktigt beskriva hur jag känner och det beror på en tredje orsak.


JAAAAAAAAAAAAA!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

RSS 2.0