let's play a lovegame

Jag tycker att vi människor är alldeles för komplicerade. Vi ska alltid spela något slag spel. Ett kärleksspel. Vill vi ha en kille, ska vi spela svårtflörtade. Och man får inte vara för trevlig heller för då tröttnar de. Och man får verkligen inte säga som det är, utan bre på med lite positivt krimskrams så blir allt bra. Varför? Det är så himla onödigt för sanningen kommer alltid fram. Det är ju bara patetiskt. Men visst jag erkänner att även jag har använt mig av tipset att spela svårfångad så blir han intresserad och det funkar ju? Men någonstans får man dra en gräns. Om man känner att det kan bli något med den här personen så är det lika bra att glömma alla regler och måsten och bara köra på känsla. Det tycker jag i alla fall. Fast det är väldigt svårt för då öppnar man sig. Och det är farligt, oh så farligt.


Friday I'm in love

Åh åh åh äntligen fredag. Som jag har längtat! För nu är det champagne,jordgubbar,choklad,högklackat,svartlackat,paljetter,män,exotiskt,leopardmönstrat,berns,village,mingel,skratt som gäller. I WISH! Eller okej jag ska ha det jättemysigt med Kimberley och Elin ikväll..och vem vet vart det slutar. Egentligen borde jag studera men det sker inte ikväll t y v ä r r fröken. Väldigt vettigt inlägg, jag vet men vettigare än så här blir det inte. Jag önskar er alla en riktigt bra kväll.

all falls down

Good evening ladies and gentlemen. Jag var jättetrött så jag gick och la mig tidigt och lyssnade på Lauryn Hill MTV unplugged 2.0. Somnade men vaknade sedan 22.15 och var hur pigg som helst? Så nu sitter jag här och gör ingenting. Eller jo, jag pratade precis med min babys mamma. Självklart ringde jag för att jag ville prata med honom men som vanligt var han ute och surfade. Och nej nej jag är inte alls avundsjuk...

 


last night

Vaknade med en otrevlig huvudvärk idag och en drömmandes karin bredvid mig som satt och voffa i sängen. Nä nu ljög jag, höhö. Fast jag hade ont i huvudet. Igår kväll så var vi ute och partaja. Det var mycket trevligt och en del galna saker hände.

 Min söta gammelmormor var här på besök idag så vi åt söndagsmiddag och pratade om gamla minnen. Nostalgi på hög nivå. Nu skall jag slänga mig i sängen och titta på romantiska kärlekskomedier. Och drömma mig bort en stund...


Från igår, jag försöker övertala Karin att göra något...tror jag


you like the way I'm walking

Godmorgon. Nu har jag precis gjort mig i ordning för att gå och se New Moon. Det ska bli väldigt trevligt. Inget Edward och Jacob hysteri här inte, men de är ju rätt så läckra i filmen i alla fall. Jag borde plugga, men istället lyssnar jag på superkvinnan Beyoncé om och om igen och det är rätt så svårt att sitta still då...
Puss!

en tanke som slog mig 23:02

Som ni vet så såg jag ju filmen He's just not into you. Vilken tankeställare jag fick mig alltså. Jösses vad vi flickor bortförklarar våra ragg. Vadå han kanske inte ringer för att hans katt har dött och han är jätteledsen. Eller så har han jättemycket i skolan, det har ju alla? Vi måste lära oss att inse sanningen och inte vara rädda för att bli nekade. Sluta bortförklara killen och inse att han kanske inte är sådär jätteförtjust i dig. Nu pratar jag inte om någon speciell tjej eller kille utan bara i allmänhet. Jag tycker att vi håller på och tramsar fram och tillbaka alldeles för mycket och borde börja vara raka mot varandra. Håller ni inte med?


my life be like whoooao

Vad trist att jag inte har något vettigt att säga. Kan börja med att berätta att jag vaknade idag väldigt glad och utvilad. Efter en stadig frukost, som alltid så begav jag mig till skolan. Jag gick i skolan och sedan gick jag på teater med skolan. Vi såg the tempest. Helt okej pjäs. Nu sitter jag hemma i mitt rum och är rastlös. Jag vill röra på mig men jag har redan kört några moves framför spegeln med Timbaland i bakgrunden. Jag måste börja med träningen igen och nej inget sånt där tråkigt trams med lyfter och springa runt en sjö, utan börja med dansträningen på riktigt. Om jag ska kunna fortsätta proppa i mig så mycket som jag gör är det dags att jag tar tag i dansträningen och då menar jag styrketräning men på dans-sätt. Jag ska försöka dansa lite i helgen också.

Nu är det en dag mindre än en månad kvar tills jag fyller 18 år. Jag längtar och kanske att jag har på mig några av dessa läckra skor när jag slår klackarna i taket på min födelsedag!


kärleksförklaring


                                           I like you crazy boy.


Juliette Le Roux

Jag tycker din blogg är bra och ibland har du hjälpt mig mycket med mina kärlekstrubbel. Over and out!

friend like you

Vad skulle jag göra utan mina vänner? De finns alltid där och lyssnar när man behöver det. De får mig att skratta när jag är ledsen eller så låter de mig gråta ut när jag behöver det. Det finns tusentals orsaker till varför jag älskar mina vänner. Jag har få riktiga vänner men de som jag kallar mina bästa vänner kommer att vara det livet ut. I helgen så var jag hemma med Karin, Helle, Linnea, Elin och Hanna. Vi åt middag och pratade i timmar. Sedan gick något snett och vi blev lite knäppa. Jag fick magmuskler av allt skratt.Jag vill bara säga till mina bästa vänner att jag inte skulle klara mig utan er och ni vet vilka ni är.

Today's fortune:

The great pleasure in life is doing what people say you cannot do.
Spot on. Wouldn't it be fun if everybody lived after this statement? The world would almost be as crazy as it is today. Åh jag vill skriva på engelska istället. Men det blir ju lite löjligt, eller?
Efter att ha lyssnat på Bad romance 23 gånger samanlagt så börjar jag att gilla den. Kan bero på att jag har en jättecool koreografi i huvudet till den eller att Lady Gagas låtar oftast fastnar på hjärnan och man börjar gilla dem. Jag vet inte men den är rätt så skön iallafall och det är ju tur att jag tycker det efter att ha lyssnat på den rätt så många gånger.
I want your psycho
Your vertigo stick
Want you in my rear window
Baby you're sick
I want your love.
I want your horror
I want your design
Cause you’re a criminal
As long as your mine
I want your love.


Until we see the sunlight

Tja. Idag var en bra dag, en riktigt bra dag. Jag vet inte riktigt varför?... kanske för att huvudvärken är borta och jag har fått mycket gjort idag. Eller så beror det på vårt otroligt charmiga höstväder och min lyxiga lunch. Eller inte. Finns ingen vettig förklaring till varför jag mår så bra just nu men det spelar ju ingen roll. Eller hur?
Ikväll är det plugg och dans som gäller. Det sistnämda ser jag fram emot. Jag behöver verkligen träna efter dessa två veckor för jag har vräkt i mig mat som en gravid tjockis. Oroa er inte mamma och pappa.
Här är en ful bild på mig och mina vackra ringar. Tyvärr så vet jag inte vart de kommer ifrån men jag kan gissa på Assesorize och jag vet inte hur det stavas så ha överseende med det.


Vi hörs senare. Take care,
Baby K (fett seriös)

 

 


If I was a rich girl



Ingen vidare bildkvalitet jag vet. Och inte världens roligaste bild. Men jag känner mig lite såhär just nu. Om jag endå hade pengar tänker jag. Gissa vad jag skulle göra då?


tillägg

Jag måste ändra en sak. Efter en kall dusch kom jag på att njaaee det är nog inte riktigt så att alla har samma stil, men det är så att väldigt många följer modetrenderna och även jag. Då blir det så att väldigt många klär sig på samma sätt. Fast det är inget fel i det men lite trist är det. Vissa har ju rockig stil och andra kanske inspireras av 40, 50 eller 60-tal. Det måste vara kul. Tack och hej.

undisclosed desires


Det är rätt så trist att så många tjejor har likadan stil. Jag vet inte riktigt vad man skall kalla denna stil men det är nutidens mode-stil. Det som är hett på catwalken och i de största modetidningarna skall alla efterlikna. Jag säger inte att jag inte gör det, men jag gör det inte lika slaviskt och jag försöker att få min egna lilla nisch på min stil (när jag orkar). Jag har inte haft ork att se speciell snygg ut i skolan. Vissa tjejor måste lägga ner sjukt lång tid framför spegeln varje dag. Och att gå i klackskor och klänning hela tiden i skolan är inte min grej. Jag har inte sett alls rolig ut i skolan på senaste tiden, men det beror på att jag inte känt för det. Känner jag för att klä på mig lite mer roliga och utstuderade kläder så gör jag det. Men som sagt har jag inte känt för det. Dock tror jag att min lust att klä på mig vackra kläder börjar komma tillbaka. Det kan bero på mina fina ringar jag fått eller lusten att fylla ut dagarna med vackra kläder har kommit tillbaka.


this is our time

Nu känns det att jag är hemma igen, tillbaka till Sverige och tillbaka till verkligheten. Det är också nu det börjar kännas lite smått jobbigt att inte vakna upp bredvid honom på morgonen och inte känna hans hand i min hela tiden. Men samtidigt så blir jag otroligt glad och taggad på något sätt när jag får prata med honom i telefonen. När jag får höra hans säga att han saknar mig så mycket att det inte går att beskriva med ord. Efter att jag sett He's just not that into you så blev jag lite smått orolig. Är jag för på? Jag berättade för honom att mina vänner, vissa, tycker att jag ringer för ofta. Då sa han åt mig att säga till mina vänner, shut up. Och det kändes ju bra. Jag tror inte att jag är någon sådan där tjej som hänger efter killarna och alltid gör som de vill och säger och sitter och väntar i dagar på att de ska ringa. Och jag och karin har en deal att aldrig förändras när man får pojkvän. Än så länge har jag inte förändrats och jag tänker inte göra det heller.

Min mamma och syster kom precis hem från London. De har haft det jättemysigt såklart och jag har saknat dem. Inte träffat dem på nästan tre veckor i sträck men nu är de hemma igen och jag med. Med blandade känslor såklart. Jag fick jättefina ringar från mamma och en söt topp och hjärt-strumpbyxor. Sedan har jag gjort lite höstshopping jag med. Väldigt fina saker hittade jag.


I'm back

Hej och godkväll. Nu är jag tillbaka i otroligt kalla, gråa, stela och tysta Sverige. Okej, jag skall inte låta negativ men snälla varför bor jag här? Jag fullkomligt älskar värme och jag älskar att hela tiden vara med folk och göra saker. Sverige är för stelt och framförallt för kallt för mig. Men hur som helst så har jag haft det helt underbart. Aldrig att jag trodde att jag trodde att jag skulle komma iväg och när jag väl gjorde det var det ofattbart. Allt var perfekt, det kunde inte ha blivit bättre. Och tro det eller ej så var det inte så fruktansvärt sorgligt att åka ifrån honom. Det kändes mycket bättre denna gången. Som walid sa; this is just the beginning.








RSS 2.0