adeus meus amigos

Nu åker jag till Åre i en vecka med mina underbara vänner. Det kommer bli grymt! Jag kommer inte skriva fören jag är hemma igen men då blir det massa bilder, det lovar jag. Och juste, fingers crossed. Snälla, snälla det skulle vara så himla bra.


my lovely manfriend


the man with the big M

Jag har en vän. Eller rättare sagt en manlig vän. Han är omtänksam, romantisk, ekonomisk stabil (skämt åsido), attraktiv, bra på att kyssas och lätt att prata med. Han är många andra saker men det här är bara några av de positiva egenskaperna. Vi har varit vänner sedan jag var en liten sjuårig flicka, om jag inte minns fel. Du förtjänar en riktigt bra kvinna. Någon som uppskattar dig och älskar dig djupt och innerligt. Den här mannen är perfekt för dig och han är en av de få bra som fortfarande är singel.

Jag visar en bild. Imorgon.

skön skönare min familj






hearts


My sweet little friend cariño/karin.


smålättamoln



grönagrannaskönasommar



we were dancers all along

Imorgon ska jag dansa men Jessica. Hon är grym på att dansa och gör det alltid med sådan känsla. Vi ska koreografera till "I like" med Keri Hilson. Jag har en känsla av att det kommer bli awesome.


fairytale land

Jag tycker om de här bilderna. Rosa domingos är söta dessutom.



freedom


Det går inte riktigt att beskriva och det är bara en person som riktigt förstår. Känns lite som att det kryper i kroppen och att man inte riktigt är här i nuet. Jag är här men endå så långt borta. Jag känner mig instängd. Jag vill ha frihet. Nu.

come let's play for the weekend



Systrarna Snis, Malin och så Linnea som ligger och gömmer sig längst ner på bilden. Helgen passerade ganska snabbt och nu är det måndag igen. På lördag åker jag till Åre och det ska bli jättekul! På fredag åker förmodligen Walid till Frankrike och det lär inte dröja så långt tills jag åker ner till Frankrike och besöker honom. Allt känns så himla bra nu.


min andra hälft


 
I love you.

sjukt osammanhängande


Beslutsångest. Rött läppstift och rakt långt hår. Förlåt mig om jag gör något dumt nu. Karin jag älskar dig.


hard working lady

Nu är det dags för lite jobb. Behöver verkligen tjäna pengar för jag har så otroligt mycket saker som jag ska göra i framtiden och till det behövs mucho mucho dineros. Efter jobbet ska jag hem, slänga i mig lite käk och sedan förhoppningsvis dra ut och festa. Who's with me? Ring mig om du är sugen. Sugen på utgång alltså.
Jag och min fina Zara tshirt drar till jobbet nu!


trötta ögon och förvirrat sinne

Godkväll. Idag har vi planerat inför Åre. Jag är supertaggad. Det kommer bli kanonkul. Kanoners! Haha, fulare ord får man leta efter. Åt middag tillsammans med mina söta väninnor och sedan bar det av hemåt. Strax därefter hade jag ett samtal med min charmiga lillkusin Miranda om hur det går med boysen. Vi kom fram till ett och annat. Bland annat att man aldrig ska ödsla sin tid på någon som är en skitstövel, men det vet vell alla? Sedan fick jag något slags "städryck" och började städa hela mitt och Malins sminkförråd. Resultatet blev enastående. Vilken insats, tacka mig imorrn Malin. Lilla Malin är ute och ränner på stan. Thank God it's Friday. Imorgon är det jobb och därefter eventuell utgång med Queen B och Elin. Puss, kajsa

what do you think?



This is so hot. Strumpor i ett par skyhöga träklackar. Och jag råkar veta att träklackar kommer stort i sommar.

my inspiracíon

Denna tjejen har sjukt bra smak och är min inspirationskälla. Det är exakt den stilen jag gillar och i och för sig har för det mesta, när jag har tid att vara lite fashion så att säga.





man must dance

Tja. Läget? Idag har jag varit med Rebecca. Eller rättare sagt jag är med Rebecca. Vi har ätit godis och tittat på sommaren med Göran. Vi har haft mys-stund. Vi har sjungit och dansat. Vi har sörjt till Mariah Carey without you och nu ska vi kanske gråta en skvätt till Titanic. Vi har pratat också men det gör vi jämt. Over and out, capten!


fashion


Kate Moss. Jag vill ha din klänning.

I need INSPIRATION

I'm bored out of my mind. 

paradiso


Jag älskar det här stället mest av alla platser jag varit på under hela min livstid. Och jag tycker om dig rätt mycket också baby. Åk till porto de galinhas, det är helt underbart.  Sen skadar det ju inte heller att hela stranden är full med snygga surfare. Rebecca, du anar inte hur mycket jag längtar tills vi ska åka! Vi kommer ha så extremt roligt tillsammans och du kommer tro att du typ dött och kommit till paradiset. Typ.

valentine's day

I want you so bad I'll go back on the things I believe.
There I just said it, I'm scared you'll forget about me.
So young and full of running, all the way to the edge of desire.
Steady my breathing, silently screaming
I have to have you now.


pic,  porto de galinhas


r.i.p

Alexander Mcqueen, one of the greatest fashiondesigners ever.


malinolove

Känns som att jag idag mest postat bilder på vackra människor. Här är min syster, världens vackraste enligt mig.

  


beautiful desire


Sometimes I wish I had dark hair but afterwards I always change my mind.

marie antoinette





Jag tittade på Marie Antoinette tidigare idag. Helt okej film men det var väldigt mycket fina och inspirerade scener. Det skulle vara kul att testa på att leva på den tiden, de hade vackra kläder och allt var väldigt fint. Jag skulle vilja gå på en sådan riktigt maskerad någon gång. Nu vet jag inte vad jag ska göra. Hejdå.


tillägnat en vacker och underbar vän


Jag har en jättevacker vän


boy my love is rare but it's true


Jag har ingen ork till att göra något alls. Känns som om jag sprungit ett maraton lopp och sedan simmat trettio längder i döda havet. Det mesta känns overkligt och det snurrar runt i mitt huvud.  Drömmar blir till verklighet och känslan går inte att beskriva. Jag lyssnar på Keanes kloka ord och slumrar om igen.

clothes and lies


Roligt märke med mycket coola och lite udda kläder. Ska ta reda på mer om detta.


Love. love. love

Jag skulle göra allt för dig. Du är som en syster för mig och jag är så glad över att jag lärt känna dig. Vi passar så bra tillsammans du och jag, vi är som gjorda för varandra. Vi skrattar och vi gråter tillsammans. Jag lyssnar alltid på dina kloka ord och jag beundrar dig. Du är oerhört stark och en väldigt fin människa. Jag litar på dig och jag vet att du aldrig kommer att svika mig. Att vara med dig är min favoritsyssla och jag tröttnar aldrig på att höra din röst. Det finns ingen finare människa än du. Jag känner mig hel när jag är med dig. Du stöttar mig alltid och du får mig att må bra. Aldrig trodde jag att en människa kunde påverka mig så mycket som du gör, jag inspireras av dig. Vi har en relation som är nästintill perfekt. Jag tror jag skulle kunna kalla den för perfekt. Vi ger och vi tar av varandra. När jag är ledsen finns du där för mig och när jag inte vill vara ensam är du hos mig. Det går inte att beskriva med ord hur mycket jag älskar dig men jag ska försöka visa det för dig. Du är underbar och jag önskar att du kunde förstå hur mycket du betyder för mig Rebecca.


lover of yours

Här nedan kommer ett tydligt exempel på en ful/snygg- kille.


Gael Garcia Bernal, vackert namn har han i alla fall.

soldier of love

      

Ikväll är det bara jag. Det är dags att ta en helg hemma utan utgång och utan höga klackar. Ska vila upp mig och sova riktigt länge. Lyssna på U2 och prata i telefon med några viktiga vänner. Jag ska äta chokladfondue och eventuellt andra godsaker. På söndag är det alla hjärtans dag och då ska jag studera/vara med Karin och Rebecca. Walid är ju lite långt borta men vilken tur att det finns internet och telefon. Webcam är kul. Hihi.


the loveguru part 3

Efter ett kort och intensivt samtal med min vapendragare så kom vi fram till något som allt för ofta stämmer. När man är intresserad av någon och lyckas få den personen att bli intresserad tillbaka, så är det lätt att man tröttnar och inser att det egentligen var själva jakten som var intressant. Hon råkade ut för detta i veckan. Hon har länge spanat på ett byte vilket hon trodde var ett ouppnåligt sådant. Där hade hon fel, han föll pladask och hon blev genast lite fundersam och började så småningom tappa intresset. Att sitta där och spana och försöka fånga hans blick var det roliga. När hon väl fick det hon spanade på så var det inte lika roligt längre. Det här har hänt även mig och många fler. Själva jakten kan vara spännande och rolig och i vissa fall är det bara jakten man är intresserad av. Det är inget fel i det men jag tror att det är viktigt att man inser det i sånt fall och inte försöker påtvinga sig själv några känslor bara för att han verkar ju vara så bra. Antingen tycker man om någon eller ej och gör man det så vet man det. That's it.

and I was stuck in the middle

Usch vissa situationer kan verkligen vara jobbiga och obehagliga. Det känns som om man inte kan göra något för att undvika det heller, man bara sitter där. Det finns mycket som är jobbigt men det finns mer saker som är bra. Jag har fasiken en bra inställning till det mesta. För det mesta är jag glad, ibland gråter jag en skvätt men det är sällan. Jag skulle vilja passa på att klaga lite på snön, nu får det räcka. Jag vill ha vår och solsken och en del andra saker också. Min syster tog några fina bilder igår, kolla så söt lille Nisse är.




sweet dreams are made of this


Efter en hel dags slit och lite frustration känns min säng oerhört inbjudande. Aldrig förr har jag suktat så mycket efter att slänga mig i sängen och försvinna in i en djup sömn. Att få vakna upp i morgon som en ny människa känns lockande. Vi är äntligen klara med projektarbete och nu känns det som att det bara kommer hända massa roliga saker. Ett roligt projekt, Åre, Frankrike, skivor och vår/sommar. Hejdå och godnatt. Jag säger välkommen till John Blund.

better together

Min bfriend åker till Paris i obestämd tid. Jag kan inte riktigt fatta att det är sant och tar inte ut glädjen i förväg. När han landar i Paris då kommer jag att fatta det. Paris är inte lika långt bort som Brasilien och jag är jätte glad för hans skull. Jag vill så gärna att han ska komma hit så att alla mina vänner och familj kan få träffa honom och jag vill så gärna gå runt på gatorna i Paris i ett par nyköpta louboutin med röd sula och gå hand i hand med dig.


godmorgon

Godmorgon. Jag har sovit riktigt gott och är pigg som en mört? I helgen har jag umgåtts mycket med min familj, har hunnit med två stycken familjemiddagar och ett dop. Det var trevligt och träffa släkten och lille wille var jättesöt i sin lilla klänning. Willhelm alltså, min lillkusin och den enda killen bland barnen i släkten. Han kommer bli en riktigt heartbreaker när han blir stor. I fredags var jag ute med Karin och vi stötte på William och hans trevliga vänner. Nu ska jag dra på mig något omatchat, skönt och varmt och dra iväg till Karin för att skriva det sista på projektarbetet. Sedan kanske jag äntligen ska få se Avatar med William.


Wille och Anders på dopet 6 februari 2010.

friday lights

hello. läget? jag har inte skrivit på ett tag jag vet och ganska mycket har hänt faktiskt. men det tar vi en annan dag. ikväll är det utgaeng som gaeller. karin snis hjärta kajsa söderberg. vi vet inte vart vi tar vägen men bra blir det. kanske möter upp william och companie. här kommer en bild på mig och förlåt för mitt otroligt oseriösa och kassa inlägg. ibland blir det bara såhär.

RSS 2.0