stuck in the moment

Jag har inget vettigt att skriva. Har inte riktigt någon lust heller. Det känns som att jag lever i någon slags bubbla och att mitt liv går ut på att vänta och vänta. Jag vill verkligen att du ska ringa och säga att du ska åka. Om du inte åker är det okej, men då slipper jag iallafall vänta på ett beslut. Annars tar jag saken i egna händer på söndag. Idag lekte jag lite med mitt hår och här är resultatet. Jag testade även en blå ögonskugga vilket jag tyckte var väldigt fint.

       


thank you.

Hello there my little ones. I've just seen the funniest, most appreciated and craziest video in my life. Thanks dude, you are amazing. Filipe Coronel is probably one of the sweetest guys on this planet. I'm gonna make it up to you. I promise. Altough I don't think I can make a video as good as yours. But I'm gonna give it a shot. And if you read this Walid, you are also one of the sweetest guys on this planet and probably one of the craziest too. Go to Paris now! I wanna see you, I'm going crazy missing you. <3

Om ni vill veta så har en av mina kompisar i Brasilien gjort en film där han visar olika ställen i Recife och videon är grymt rolig och bra. Kom hem till mig för en exklusiv visning.

20100328

Jag orkar inte skriva. Så trött är jag. Goodnight and keep your finger's crossed. Filipe,
tell me about your suprise please. Xoxo/ lil k.


saturday in pictures


friday in pictures



lyx på burk

Min söta stackars lilla syster gjorde illa sitt knä på dansen i fredags. Det hoppa ur led och knäskålen gick sönder lite. Nu har hon opererats och mamma bor med henne på sjukhuset. Rebecca har bott hemma hos mig och hållit mig sällskap i två dagar nu. Vi passar så jäkla bra ihop vi två. Vi har lyxat till det idag med lyx på burk. Ikväll ska vi se criminal minds och äta lite fruktsallad med glass. Det är så himla mysigt att bo tillsammans med sina kompisar. Och speciellt med rebecca för hon är en liten ängel.

My littlebaby sister did something with her leg at sunday's danceclass so she's in the hospital and she just got back from surgery. But she is fine now, thank GOD!  My bestfriend Rebecca stays here with me in my house and we are having such a good time. Eating luxeryfood and drinking tequilas. Haha not really. That's about all I have to say. Bye and have an awesome night.


bang bang I shot you down

Seasons came and
changed the time
When I grew up,
I called him mine
He would always laugh and say
Remember when we used to play

Bang bang
I shot you down, bang bang
You hit the ground , bang bang
That awful sound, bang bang
I used to shoot you down
























se upp.

Akta er för killarna skriker dagisfröken. Se upp för killbaciller säger mamma. Vi har fått lära oss ända sedan vi var små att se upp för pojkar. Skämt åsido. Fast det ligger lite allvar i det jag försöker säga. Det är så stora klyftor mellan män och kvinnor och det tycker jag inget vidare om. Vadå se upp för killarna? Som om vi skulle skrämmas av dem? Jag vill inte låta som en feministisk tjat-tant men jag tycker det är viktigt att killar förstår att vi tjejor kan skrämma er minst lika mycket som ni kan skrämma oss. Det kanske är ni som borde se upp för oss. Nu skämtar jag ju givetvis, det handlar inte om att skrämmas men jag tycker att jämlikhet är en oerhört viktig fråga och något som jag tycker berör alla.

Hasta mañana!


take me back to

those days when being a princess was the greatest thing you could imagine


 the times when daddy was your superhero


the times when you were innocient like a child


who will love you?


Tog den här bilden från Rebeccas blog. Den är ursprungligen från Le fashion. Jag älskar den. Det väcker vissa minnen. Tro mig.


Jag vill ha sommar. Nu.

      


en dagens/my life

Tja. Nu är jag hemma från skolan och läser lite ur Nelson Mandelas bok "Den långa vägen till frihet". Boken är jättebra och att han suttit i fängelse i nästan tre decennier för något som borde varit självklart är helt ofattbart tycker jag. Idag hade jag på min nya militärgröna jacka från H&M. Egentligen ville jag ha en från topshop men eftersom att jag försöker spara lite pengar så kom jag fram till att det är bättre att köpa den billigast varianten för då kan jag även köpa en ny jeansjacka. Jag är rätt så smart. 

Hey dude, yes I'm talking to you. Haha you know who you are. Today I was in school and now I have been reading Nelson Mandels book. It's really intresting. You should read it. I bought a new green jacket by the way and I was a good girl because I did not buy the most expensive one..but that was just because I wanted to buy two jackets. Tchau.

       

 

 

 


grattis hjärtat!

Grattis snygging, du är underbar! Förlåt att jag är lite sen med att gratta dig. I'll make it up to you!


so baby I sing for you



Grym tjej. Hon har jättefin röst och texten är vacker.

the sunshine reminds me of you.

Igår var jag med Rebecca hela dagen. Vi gick hem till mig och åt, pluggade, pratade och bara njöt av varandras sällskap. Det var väldigt länge sedan vi sist sågs. Vi promenarade till skolan imorse och det var riktigt härligt väder ute. 
I don't know if I have any brazilian-readers still, but I will write in english just so you guys can understand, if I do have any brazilian-readers so to speak. Yesterday I was with my bestfriend Rebecca. We had a lot of fun and the morning after we took a wonderful walk to school in the sunshine.


lust for life

Longing for you. Your breath and hand with a silky touch. Just one second, one second with you on my pillow. Locking inocent. Not so inocent. I know, let me tell you. Like a straw of destiny you enter my life. No exit here. But I see you, all day every day. Maybe not on my pillow. But in my mind you owe the night. My sences play tricky games with me all night long, just you and your wild smell, takes over my sweet dreams. And it's okey. Because I know you feel the same. Longing for me.

Världens finaste dikt skriven av Rebecca. Om mig och min käresta.

grattis lilla hanna

Idag fyller min söta vän Hanna 19 år. Vi firade detta med saft och bullar hemma hos mig. Efter bullkalaset tittade vi på den mycket hemska dokumentären The Cove men som är en väldigt viktig film. Se den. Alla var trötta så vi låg mest och myste i soffan. Grattis igen Hanna, du är bäst!



Haha snygga apor.

inspiración

Jameela Jamil. Grym stil och mycket bra inspirationskälla. Tack.


Drop dead gorgeous.




Rosie Huntington- Whiteley

they say your beautiful and all


Vackra bilder. Jag älskar skorna från Miu Miu. Kate Bosworth är fantastiskt söt och stora vita skjortor är en favorit på morgonkvisten. Rosor, svartvita bilder och nudefärger är vackert. De flesta bilderna är tagna från Le Fashion.

i'm just going to do it.



Jag älskar texten. Bild tagen från lastnightstrash

tack, det behövde jag.

Åh. Fan vad bra det känns nu. Det är sällan jag skriver fan då kan ni tänka er hur bra det känns. Opassande bild, ganska så fin dock. Älskar Rebeccas tshirt.


once upon a time there was a boy namned johnny



Det är något lockande med farliga killar. Det går inte att undvika. Tjejor dras till dem och om och om igen blir deras hjärtan krossade. Men har man gett sig in i leken, får man leken tåla. Även jag faller för dessa typer. Badboys.


lovefool

Jag har aldrig varit olyckligt förälskad. Jag har heller aldrig varit kär.  Fram tills nu. Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till bara. Killen jag är kär i befinner sig flera tusen mil ifrån mig. Känns som att jag väntar på något som inte riktigt är säkert och det gör mig lite rädd. Jag vill inte gå miste om något men samtidigt så känner jag mig ganska säker på vad jag vill. Jag vet vem jag är och vad jag har för förhoppningar med livet. Det är många som känner sig vilsna här i världen, jag är inte en av dem och det är jag glad för.


Spooning was never my thing..guess I'm becoming a softy.


give it to me

                                                                                                                                                                                                      

/ topshop


I got it from my mama.


Tonfisksallad, ELLE och mamma. Vad mer behöver man?

get well soon my dear


Nu börjar det spritta smått i benen och jag börjar känna mig ganska så uttråkad. What to do? Jag borde ta och bli frisk helt enkelt. Känns så äckligt med massa bakterier i kroppen. Jag vill ju ut och dansa. Det är fredag inom alldeles för snar framtid och det skulle sitta fint om jag var frisk tills dess.


20100310

Jag tänkte precis skriva ner allt som hände på min andra brasilienresa tillsammans med min mormor. Första gången skrev jag ner allt eftersom att jag var rädd att jag skulle glömma bort någon viktig detalj. Jag kommer inte att glömma, jag kommer aldrig att glömma något som har med mig och Walid att göra. Jag vill hellre bevara det i mitt minne än att skriva ner något här. Ganska onödigt inlägg alltså.

the slow rhytm of waiting

Jag känner mig förvirrad och tom i huvudet. Det känns som om jag inte riktigt har koll på läget.
Jag vågar inte riktigt hoppas på det bästa heller för jag vill inte bli besviken.
Inte en gång till. Det är lite som om att jag börjar tappa hoppet. Det får jag ju bara inte.
 Om inte du gör det så gör inte jag heller det. Fast jag kan inte låta bli att känna massa andra saker.
Det är svårt ibland och det är svårt när du inte är här.
Jag antar att jag är lite rädd för att något ska hända som gör att det inte
blir så som jag har tänkt att det ska bli.


walids kokosnötträd



Vilken ljuvlig bild. Det sägs att kokosnötter är bra för håret. Alltså vattnet som är i kokosnöten.

jag kommer få skäll för att jag visar en bild på min mamma osminkad haha


I MISS MY MAMA. Imorgon kommer hon hem från España med Malin.
Kul att ni kommer vara bruna som kottar och jag vit som vaniljglass.
 Jag är uttråkad och det ska bli kul att ni kommer hem så att ni kan underhålla mig.
Pappa har i och för sig varit väldigt bra på att underhålla mig.
Glass varvat med te varvat med mat och lite skämt. I love it.


sweet little singer



Något som var ganska kul var när Karin låg däckad i sängen under mig och mitt i allt började sjunga I made it, något av hennes nya favoritlåt. Vissa tyckte att det lät ungefär som en galning som hade blivit besatt av djävulen. Jag däremot hade väldigt svårt för att hålla mig för skratt. Du är rolig du Karin. Det här måste jag komma ihåg fast det har ju i och för sig skett för. Haha. Du e bäst.


week nine


Goodmorning sunshine.


försökerfördrivatiden

Jag undrar hur många gånger jag har varit sjuk det här året. För många gånger helt klart. Jag har precis tittat klart på 10 things I hate about you och Heath Ledger är obeskrivligt snygg i den här filmen. Jag skriver lite senare ikväll för nu ska jag packa upp mina kläder. Ciao.


Hello hunny I'm home.

Nu är jag hemma från Åre. Vilket äventyr. Karin spårade och sjöng i sömnen. Juliana spårade och ramlade av stolen. Andreas förvandlades till Johnny Depp. Julia orsakade stopp i toaletten eller vi vet inte riktigt vem den skyldiga var. Jag och Juliana åkte ett livsfarligt åk ner bredvid bergbanan. Vi hängde väldigt mycket på Ica. Karin kastade sig ner för en backe och jag och Andreas följde efter. Vi var på bygget och festade. Typ världens bästa klubb för lokalen var grym och musiken bäst. Elin och Julia var bäst på skidor och jag tror jag skulle behövt lite av Cornelias hjälp för min skidåkning var inte så långvarig och heller inte vid så hög nivå. Jag tog mig ner för backen, det var ungefär allt. Karin blev kär, skämt åsido. Det var inte så mycket snygga killar där men ett fåtal fanns det. Jag har haft det underbart men jag skulle inte klara mer än en vecka i Åre. Kyla och skidåkning är inte riktigt min grej. Däremot har jag haft det bäst med mina vänner och er skulle jag kunna dela hus med i många många veckor! 


RSS 2.0