somewhere along in the bitterness

Det går inte riktigt att undvika och det blir heller aldrig riktigt som man tror att det ska bli. Someone gets hurt. Tankar snurrar runt i mitt huvud och jag önskar att jag kunde få vissa saker ogjort. Men vad tjänar det till? Sluta grubbla över det som varit, det som hänt för det kommer endå aldrig tillbaka.

"Where did I go wrong, I lost a friend somewhere along in the bitterness"

summertimes

Min sommar har inte riktigt blivit som jag tänkte mig att den skulle bli. Jag har spenderat mesta tiden med att vara sjuk. Walid har bott hos mig i snart två månader och det har varit underbart. Jag har inte kunnat arbeta så mycket som jag har velat på grund av att jag varit sjuk men mitt arbete är verkligen världens bästa jobb. Jag ska inte klaga, men jag är oerhört trött på att vara sjuk. Dock måste jag säga att sommaren har hittils varit väldigt bra med tanke på att jag äntligen har fått spendera en längre tid ihop med min baby. Jag ville bara uppdatera lite och det blev en ganska så tråkig uppdatering men vi hörs strax igen.


vi för alltid


Syskonkärlek på högsta nivå. Tyvärr fastnade inte en av de fyra oskiljbara vännerna på bild. Vi kommer att vara vänner för livet, det vet jag. Jag älskar er.

uppdatering

Jag har precis fått lära mig vad folk menar med att tiden går alldeles för fort och att man ska ta vara på varenda ögonblick. Jag tog studenten den 3 juni och sedan dess har tiden sprungit iväg från mig. Det känns som om det var igår men i själva verket är det mer än en månad sedan. På den korta tiden har det hänt massvis. För det första så var min student grym, jag kommer komma ihåg den för evigt för det blev verkligen dagen med stort D. Jag spenderade den med mina bästa vänner, famlij och mitt livs kärlek. Jag hoppar över dagarna då jag gjorde x antal grejor som jag anser inte är lika viktiga att skriva om. Det blev dags för midsommar och jag och Walid tog snabbt beslutet att han skulle komma till mig i Stockholm och bo här ett tag. Det var nog allra roligast att få se Walid dansa små grodorna och underbart att få känna känslan att inte behöva oroa sig för att säga hejdå inom en allt för snabb framtid. Strax därefter började jag arbeta på Mathilde och jag stormtriva där. Sedan hände det tråkiga, jag blev sjuk. Jag fick njurbäckensinflammation och var tvungen att åka in på akuten. Jag låg på sjukhus i fyra dagar. Idag har jag äntligen fått komma hem. Tiden passerar alldeles för långsamt på sjukhus. Nu har jag försökt summera ihop vad jag har haft för mig den senaste månaden. Ska kanske försöka skriva lite oftare också men det är svårt när jag allra mest vill spendera all min tid med min baby. Vi hörs senare,

Tchau


RSS 2.0