seduction

Såhär vill jag se ut en natt i höst.


girl they won't believe it




Fina saker som jag skulle vllja ha i min garderob och på mig ibland.

 


sunny day

Hej, det var ett tag sen. Eller? Allt har gått i ett enda sedan onsdags. I onsdags var jag på Village med Karin och hade superkul. Vi dansade och drack hela natten lång. Torsdag morgon var inte riktigt lika rolig som onsdag kväll. Men det är smällar man får ta. I torsdags hade jag balett och det gick superbra! Fick beröm av Maria, hon tyckte att jag hade vackra fötter och såg att jag dansat balett förut. Även om det var typ barnbalett med rosa ballerinakjolar när jag var 6. I fredags dansade jag med Ilan, trevligt att träffa honom igen. I lördags firade vi pappa och sedan gick jag ut. Vi hamnade på världens, och då menar jag verkligen världens skummaste fest. Höll på att garva ihjäl mig när jag klev in genom dörren. Men är man med Rebecca så vet man aldrig vad som väntar. Dock åkte jag hem tidigt eftersom jag var så himla trött. De andra drog vidare. Idag, söndag har jag inhandlat en webcamera och nya hörlurar. Webcameran köpte jag för att kunna ha lite roligt med W. Woho! Åt en trevlig söndagsmiddag och sedan.....drog jag ut och övningskörde! Just det, jag har kommit igång med det nu. Det är rätt långt kvar tills jag blir 18 men nu är jag äntligen igång. Pappa var bäst på att övningsköra med och jag var en naturbegåvning på att köra bil. Nu sitter jag och dricker te och kollar runt lite. Skriver snart igen, toodelo.


ego

Jag mår jätte konstigt. Kan inte beskriva det med ord så struntar i det. Min älskade pappa fyller år idag och vi ska fira honom hela dagen lång. Snart kom farmor & farfar på besök och vi ska äta födelsedagsmiddag. Gött. En liten bild som jag tog på mig själv. Jag gillar att mina ögon har unegfär samma färg som klänninge och för övrigt så älskar jag klänningen.


stolen

You may not be her first, her last, or her only. She loved before she may love again. But if she loves you now, what else matters? She’s not perfect - you aren’t either, and the two of you may never be perfect together but if she can make you laugh, cause you to think twice, and admit to being human and making mistakes, hold onto her and give her the most you can. She may not be thinking about you every second of the day, but she will give you a part of her that she knows you can break - her heart. So don’t hurt her, don’t change her, don’t analyze and don’t expect more than she can give. Smile when she makes you happy, let her know when she makes you mad, and miss her when she’s not there.

- Bob Marley

.

Förlåt. Förlåt. I'm sorry.

used to dream of being a millionaire

Jag är så lycklig. Allt verkar klaffa helt enkelt. Förresten Rebecca, du är bäst. Finns ingen som du.

I took the night

Attans så skönt det var att dansa idag. Riiiiiktigt bra gick det också. Iallafall på slutet. Waacking och voguing är verkligen coolt. Så himla kaxigt. Nog pratat om det, inte för att jag inte skulle kunna ägna ett helt inlägg om att prata om bara dans, men det kan jag ju ta någon annan dag när jag har lite mer vettiga saker att säga.
En sak till bara, vi ska dansa till I took the night med Chelly. Tror att det kan bli riiiiktigt bra.

Idag har jag varit ganska så effektiv. Pluggade på ganska bra och det känns bra. Imorgon ska jag inviga mina nya skor tror jag..kanske vara lite snygg för en gångs skull.

En sak som jag har tänkt på ganska mycket på senaste tiden är ålder och vad det spelar för roll? Tjejor i min ålder gillar oftast killar som är äldre. Jag gillar äldre män. Män inte pojkar. Erfarna män. Men det finns ju en gräns också. Man vill inte känna sig underlägsen och oerfaren. Men jag har inga problem med att dejta en kille som är 10 år äldre eller nått i den stilen. Och jag har heller inga problem med att dejta en kille som är lika gammal som jag. Bara han är mogen. Ordet som alla tjejor använder när de beskriver sin drömman. Han ska vara mogen, rolig och charmig. Och good looking ofcourse. Det var allt om det för den här gången. Godnatt, dröm sött.



I'd rather dance with you then talk to you...oops

Ännu en paus i pluggandet. Två pauser på två timmar. Det är inte dåligt det. Idag har jag köpt nya boots, de där som jag ville köpa från Scorett. Riktigt fina är dem så jag är så nöjd så. Imorgon är det onsdag och jag funderar på att gå ut? I sådant fall så tänker jag ha på mig mina nya boots och den metallic-gröna klänningen och lite andra coola grejor. Smycken och sånt.

Nu är det exakt två timmar tills jag ska dansa och jag är riktigt taggad. Och förresten så har jag fått ihop vår lilla dansgrupp nu. Tror jag iallafall. Jag, Elin, Elin, Tove, Malin, Filippa och kanske Lydia, Anna och Jessica. Woho! Sassy.

I söndags var jag på Funktastic med Rebecca. Det var jätteroligt och herregud vad duktiga alla dansare var. De battlade i popping och locking och vissa, speciellt killarna fick mig att tappa hakan. Rebeccas haka tappades också. Undra om Walid kan dansa? Skulle inte tro det, kanske samba då. Jag gillar killar som kan dansa och jag tror att det är rätt många andra tjejer som håller med mig.



shake you body

Hello folks! Jag har inte skrivit på ett tag. Har helt enkelt inte haft något vettigt att skriva. För det jag skriver nu är ju så himla vettigt. Jag tar en liten paus i pluggandet. Ekologi är inte världens roligaste ämne direkt. Jag trodde att jag skulle slippa allt som hade med natur att göra när jag gick sam? Men det är klart, samhällsprogrammet är ju en bred linje och då måste jag lära mig lite om vår natur också. Kanske... I alla fall, nu har jag tittat klart på alla avsnitt av True blood som har kommit ut. Grymt bra. Vad är det som är så lockande och intressant med vampyrer egentligen? Det finns säkert vampyrer. Ska skriva ett inlägg lite senare om mina tankar om vampyrers existens när jag har tid. Nu ska jag plugga vidare och sedan dansa. Hallelujah, I'm in the mood for some body shaking exercises. Om man nu kan säga så. Mina söta namn på mina inlägg är bara struntprat. Meningar eller ord som jag gillar eller bara känner för. Om ni skulle undra alltså.

Vi hörs.

Juste dessa skor är snygga och jag skulle vilja ha ett par. Synd att dem bara finns i 120 exemplar...



sienna miller

Hon är så himla söt och vacker. Plus att hon alltid har så fräcka kläder. Jag funderar på att klippa samma frisyr?




yesterdaynight

Hallå. Solen skiner och jag och mamma har gått en promenad tillsammans. Det är väldigt härligt ute och snart ska jag gå ut igen. Igår så var jag på Fias 18 års fest och jag hade jättekul. Dansade, åt, drack, skrattade och pratade. En bra kväll helt enkelt. Är ganska trött idag men jag får se om jag ska hitta på något roligt ikväll igen.

Hejdå, ut och lek i solen.

baby


ett kap

Som alla modebloggar säger så har Lindex skärpt sig och det håller jag med om. Jag hittade den här jackan som jag tänker kika på. Det finns massor med fina halsband och armband dessutom. 449 kronor tror jag den kostar.


sommarlekar

Kikade igenom min data efter lite bilder från i somras och fann dessa två när vi kör wakeboard och vattenskidor.



give me the sun, if you can

Jag fullkomligt älskar värme. Sol, sol och åter sol. Varför frysa när man kan svettas? Okej, inte svettas kanske. Men när man kan ligga i solen och bara njuta. Jag kommer inte bo kvar i Sverige länge till för jag tycker inte om vårt kalla klimat. Dessutom är människor utomlands mycket mer öppna och sociala. Det kan ju bero på vädret för sol och bad gör människor myyycket gladare. En till fördel med att bo utomlands är att man är brun och det är lika med snygg året runt. Hittade en bild på mig från slutet av maj då vi tog vår första båttur med den nya båten. Då var vädret väldigt fint och jag mådde bäst. Pappas båt är förresten jättefin och han är sååå glad över att äntligen ha köpt en alldeles egen båt.


baby

Jag har hittat världens sötaste bild. Måste bara kolla med personen i fråga om det är okej att jag visar den. Åh sötnos!

det här med nitar

Det är kanske lite uttjatat med nitar. Men jag tycker fortfarande att den här väskan är fin. Och tweed shortsen.


hello people

Hejsan. Jag har inte gjort så extremt mycket de senaste dagarna. I tisdags dansade jag W-street och det gick jättebra! Är helt slut i kroppen efter styrkepasset men det är skönt att känna att man verkligen har tränat. Så jag gillar det! Annars händer det inte så mycket..eller jo min familj är sjuk så det blir ingen tripp till Göteborg i helgen. Däremot kan jag gå på Fias fest. Det kommer nog bli jättekul. Hittade en fin klänning på HM för ynka 349 kronor som jag funderar på att köpa? Den är lite metallgrön och har volanger på axlarna. Svårt att förklara, men om jag köper den så kanske jag lägger upp en bild. Jag är väldigt dålig på att ta kort, det kan bero på att jag har världens dåligaste kamera. Om jag får en ny så kommer jag ta massa bilder. Jag skulle tycka att det var kul att ta kort på mina kläder, om jag har på mig lite extra speciella eller fina kläder. Bara för min egen skull så att om jag någon gång inte har en aning om vad jag ska ha på mig, kan jag bara kika in på bloggen och leta upp en outfit jag har haft förut som jag gillar. Så det kanske blir ändrig på den fronten, med någon bild på mina kläder ibland.

Nu ska jag ta och ringa till Brasilien.


 Adeus ouvimos amanhã


ge mig!

Jag läste Plaza Kvinna och hittade massa fina saker. Bland annat det här reportaget om Lykke May och jag älskar kläderna hon har på sig.






im not scared of lions and tigers

Jag sitter och lyssnar på musik, som jag gör nästan hela tiden. Och jag älskar Amel Larrieux låt Make me whole. Och jag tycker att texten är så himla fin, speciellt när hon sjunger:
Your eyes are the windows to heaven
Your smile could heal a million souls
Your love completes my existence
You're the other half that makes me whole

Usch det var en så himla äcklig gubbe inne i affären idag. Han är jätteskum och brukar stirra sådär äckligt och le jättecreepy till mig när jag ser honom. Nu har han förstått att jag jobbar på Inside&Living och han kommer förbi där rätt ofta. Visst, han säger bara hej och följer efter mig lite men endå...gillar verkligen inte honom.

Nu i helgen så ska min famlij åka ner till Göteborg för att hälsa på släkten. Det ska bli trevligt men jag missar Fias fest, vilket är ritkigt trist. Känns som om jag inte varit ute och festat så mycket på senaste tiden. Jag tror att det beror lite på att jag träffat Walid. För erkänn att man oftast går ut för att hitta någon att ha lite mysigt med. Sedan är det klart att jag går ut för att ha kul med mina underbara vänner, men det kan jag lika gärna ha någon annanstans. Vi har ju roligt vart vi än är. Fast jag älskar att gå ut, det gör jag. Att dansa och att träffa nytt folk. Så, det beror nog egentligen inte så mycket på att jag är betuttad i en kille som jag inte vart så aktiv på ute-fronten, det är nog mest för att jag inte är 18 år och att det inte har varit så extremt roliga hemmafester. Men igår hade jag kul, även om jag var tvungen att åka hem tidigt.
I have done a lot of thinking this week, som man säger på engelska. Jag har gjort en hel del knäppa saker i mitt liv, inget som jag ångrar djupt men ibland tänker jag: Kajsa hur tusan kunde du? Men det är sådant man får leva med. Man gör misstag och man går vidare. Tur att jag inte gjort så stora misstag. Och vadå man är ju mänsklig? Människor gör misstag. Jag har också tänkt på hur otroligt lyckligt lottad jag är. Jag har världens bästa familj. En mamma som är en superkvinna och klarar av så otroligt mycket saker samtidigt som hon tar bäst hand om mig och Malin. En pappa som verkligen lyssnar och bryr sig och visar sina två döttrar att han älskar dem oavsett vad. En syster som alltid går att prata med och som jag alltid har lika roligt med. Sedan har jag såklart mina underbara vänner. Och sen är jag väldigt glad över att det finns vissa fantastiska män. Det gillar vi.

Jag såg La Gigolo för ett tag sen och sådan klädstil som Ashton Kutcher har i den filmen, måste vara den snyggaste stilen en kille kan ha. Go get it boys!


Inte den bästa outfiten han har i filmen, men jag älskar hans hängslen.


min helg

Nu sitter jag på jobbet och äter lunch. Ska jobba till stängning men jag trivs så himla bra på mitt jobb så det är bara kul. Och pengar behöver man ju alltid. I helgen har jag träffat Jessica. Vi gick en promenad och pratade om allt mellan himmel och jord. Hon är himla mysig den tjejen. Pratar minst lika fort och mycket som jag och jag blir alltid glad av att träffa henne. I lördags var jag på hemmafest med Elin och Karin och träffade massa trevligt folk. Jag hade på mig en kjol som jag hade sytt själv och en "grej" som jag använde som bustier. Riktigt flott. Dock så är jag inte riktigt så bra på att sy som jag trodde att jag var. Jag och Karin fick oss ett rejält skratt när jag skulle testa vår sammetskjol som vi hade sytt. Nu ska jag fortsätta jobba. Hejdå.

think happy thoughts

Jag är en väldigt positiv människa som tror på att drömmar och önskningar kan slå in. Det gäller bara att ha rätt inställning till allt. Om man vill något tillräckligt mycket så blir det så. Man måste ha drömmar och mål för att kunna leva, tycker jag. När jag var liten så tänkte jag alltid att om jag vill att något ska inträffa tillräckligt mycket så kommer det att ske. Tur för mig att jag fortfarande tänker så. Jag tycker synd om människor som alltid ser det svåra och det jobbiga. Jag omger mig med människor som tycker som jag, är positiva och har drömmar och tänker göra något utav sina liv.

Peace!

friday everyday

Nu är jag hemma från baletten och det var underbart! Känns kul att lära sig grunderna och jag känner verkligen att jag blir bättre och bättre, men det är väldigt svårt att få till det så att allt blir rätt. Det går tre killar i min grupp och det är nog första gången jag dansar ihop med killar på träning. Jätteroligt är det.

Nu sitter jag och lyssnar på Make me whole med Amel Larrieux. Jättefin låt. Jag har ätit malins hembakta bullar och druckit te, så nu är jag jättemätt. Åt kanske en eller två bullar för mycket, men struntsamma.

Imorrn är det fredag och jag är jättesugen på fredag, woho. Vad händer?

idag

Hallå, nu ska jag strax iväg på balett. Det var riktigt kul förra gången och det blir säkert bra ikväll igen. Idag har jag inte gjort så mycket, handlat & lagat mat är vell ungefär allt jag gjort. Igår satt jag uppe och pratade med Walid hela natten så jag är ganska trött idag, men jag får skylla mig själv. De söta sakerna han sa gör det värt att vara lite extra trött idag. Jag hoppas att jag kan shoppa lite i helgen, är väldigt sugen på det. Var flera månader sen jag köpte något fint. Nu ska jag göra mig i ordning till dansen.

Hejdå.


höst

Kom hem från Karin för ett tag sen. Vi satt och planerade vårt flak! Herrejösses jag tar studenten i år. Jag är så extremt taggad så det går inte att beskriva med ord, men lite nervös är jag också. Fast positivt nervös, om man nu kan vara det. Har ganska tråkigt så jag har kollat lite på H&Ms höstnyheter och jag hittade lite fint som jag är sugen på att köpa. Här kommer det:














Nu ska jag duscha och sedan lägga mig och kolla på Taking the stage, The hills och The city. Ha det gött!


the not so great trip to rhodos





















Tack Elin Palmgren, Elin Svensson, Rebecca Dahmm, Kimberley Lacopie och Linnea Rheborg för att ni finns.


ni får mig att le


sundayeveningandmyheadkeepsspinning

Är helt slut. Jobbat hela helgen och joda det är jobbigare än man tror. Fast det är roligt och jag tjänar pengar. Man behöver pengar för att kunna göra roliga saker, ni vet. Resa, shoppa, festa. Allt kostar, så är det bara. Jag lyssnar på The fray - heartless. Jajamensan, en cover på Kaney West låt heartless. Dock har jag ingen aning om det var han som skrev den först eller ej. Nu skall jag lyssna på hela The frays nya album. Jag skall låta texterna föra mig bort. Drömma. Jag är bäst på att drömma. Men vem är inte det?

Jag såg världens mest omaka par idag. De såg bara helt fel ut tillsammans. Inte alls som med mig och Walid, vi har äktenskapstycke. Jag gillar det ordet. Jay-z och Beyoncé har också äktenskapstycke. På tal om vad jag såg idag så såg jag också Josefine Crawford. Jag tycker att hon är rätt ball.

 Idag på jobbet beställde jag ett par Ilse Jacobsen stövlar. Svarta. Dödsnygga! De kommer nog snart och då hoppas jag på att det blir regn så att jag kan använda dem, fast jag tror jag gör det även om det inte regnar. Man får ju faktiskt göra som man känner för. Just nu känner jag för att stiga ut genom dörren och känna 40 graders värme mot min varma hud och stå och titta ut mot havet och då plötsligt, helt plötsligt kommer min baby och kysser mig i nacken. För det brukade han göra. Jag vill, åh jag vill så hemskt oerhört gärna.

Imorgon är det måndag. Det innebär skola. Projektdag för min del. Jag och snygga Karin ska jobba med vårt projektarbete hade jag tänkt mig. Fast det vet inte hon om än, men jag tänkte informera henne om det. Vill komma igång med det hela. 

 Nu har jag lärt mig halva koreografin i Beyoncés video Sweet dreams.

Sleept tight don't let the bed bugs bite!


CHECK THIS OUT!

Godafton. Nu ska jag strax gå och lägga mig för jag ska jobba tidigt imorgon och jag ska jobba hela helgen.
Jag var ju som sagt på jazz och tyvärr var det inte alls rätt för mig. Det var alldeles för lätt och så kände jag mig lite för gammal för den gruppen. Så kan det bli ibland, tyvärr. Men läraren var jättegullig och bra, men jag vill ju utvecklas inom dansen och det gör jag inte genom att gå i en grupp som är för lätt för mig. Men, lyssna på det här! Jag pratade med min vän dansläraren Ilan om mitt "problem", att jag nu inte vet vad jag ska dansa för något längre. Då kom jag, eller vi tillsammans på den smarta och oerhört roliga ideén att samla ihop ett gäng tjejor (killar också för den delen) och starta en dansgrupp. Jag vill kalla det för det för det låter så mycket coolare men man kan också säga att vi startar en ny kurs. Feminim hiphop/streetjazz/beyoncé & pussycat dolls/ "Ilan-style of dance. Låter inte det rent ut sagt skitroligt?! Ni dansare som läser det här håll med om att det är jättekul att få skaka på rumpan och dansa riktigt tjejjiga power danser? Om vi får ihop runt 8 dansare så kan det här ske. Först och främst måste vi se om det är några som är taggade, vilket det borde vara...och sen kolla vart vi får vara. Men den biten fixar sig alltid! Så om det finns några dansare där ute som är sugna på att dansa just detta och är vana dansare med mycket motivation och vilja att göra det här till något riktigt bra så säg till mig. Jag hoppas verkligen att det här går igenom för jag skulle älska att dansa det här och dessutom tillsammans med världens skönaste danslärare!!!


boots




prima ballerina

Godkväll mina trogna läsare. Alltså godkväll Linnea Rheborg. Nej nu skämtade jag bara, jag behöver egentligen inga läsare jag vill bara ha en blogg för att jag känner för det. Nu är jag iallafall hemma från balettlektionen. Det var jätteroligt, väldigt lärorikt. Dansade till bara piano men det var skönt och lugnande. Jag tror dock att jag kommer ha ganska smärtsam träningsvärk imorgon.

I helgen ska jag: dansa, fira Juliana som fyller 18, jobba med projektarbetet och jobba. WOHO, det blir nog en lyckad helg.
Godnatt, sov sött


  Melissa, ballerinan och Ade från SYTYCD


ballet lesson

Hej, nu ska jag alldeles strax börja städa och göra lite läxor. Jag tror jag omedvetet försöker dröja ut på det, kollat facebook 3 gånger nu, tittat på bloggar och sökt på saker på google. Eller så är det inte alls omedvetet utan högst medvetet. Who knows? Hittade världens sötaste bild på min baby när han var 14 år. Tydligen finns jag med på brasilianska google. Det är ju lite lustigt. Eller så är det inte det. Ikväll är det dags för balett och det ska bli kul!

Jag hittade en bild på Malin och som vanligt ska hon alltid göra knäppa miner. Men du är söt endå.



wanted


Allt ovan är från Topshop förutom skorna som jag hittade på Scorett.
Lite inspiration för min höstshopping


diary

Hej och godkväll. Jag har precis ätit en nyttig och god middag som bestod av kyckling & bulgur sallad som min söta mamma har lagat. Nu sitter jag och lyssnar på Keri Hilson - Knock you down och jag tycker om den. Jag gillar texten men det kan ju bero på att jag är en sådan person som kopplar alla musiktexter till mig själv. Till saker som jag vill och saker som jag upplevt. Jag tror att det finns många fler som gör det, eller hur?

Håller på och försöker reda ut hur det ska bli med Brasilien. Jag vill ju verkligen åka nu på höstlovet, men om jag inte hinner få vaccin mot svininfluensan (om det nu inte är så att jag har haft den, ska göra test så fort som möjligt) så får jag inte åka för min mamma. Och jag är ju fortfarande inte myndig så jag antar att hon bestämmer. Vi får se, dit ska jag iallafall. Vet bara inte när.

Det kommer förmodligen bli mycket prat om Brasilien i den här bloggen men så är det. Efter gymnasiet har jag och Rebecca bestämt oss för att resa runt i Sydamerika. Brasilien, Argentina...vi får helt enkelt se vart vi hamnar. Alla mina vänner är välkomna att följa med. Men det kommer att börja i Brasilien. Rojjopanties är Rebeccas blivande man. En riktig godbit. Och han håller hus på en strand i Porto de Galinhas så det blir definitivt ett längre stopp där. Självklart ska Walid få lära mig och Rebecca att surfa.

På torsdag är det balettlektion för första gången på riiiktigt länge. Jag gick på balett när jag var en liten flicka. På fredag är det jazzshow. Jag älskar det. 

Jag kanske skriver lite senare ikväll, om inte så
Godnatt


W-STREET

Ohhhh gud så glad jag är. Lektionen med Helena i W-street var fantastisk! Det var underbart, svettigt, roligt, svårt, kaxigt, tjejigt och kul på samma gång. Exakt som det ska vara.  Jag älskade det!

 


RSS 2.0